Лайм

На тверду п'ятірку: 5 ознак по-справжньому гарного сексу

Як зрозуміти, чи хороші ви в ліжку

Як ви вважаєте, наскільки гарні ви в ліжку? За десятибальною шкалою, яку оцінку ви поставили б собі і своєму парнтеру? Щоб допомогти докладніше розібратися в тому, наскільки класним є ваше інтимне життя, ми зібрали п'ять головних ознак хорошого сексу. Прочитайте їх і подивіться, чого з перерахованого вам не вистачає. Ну а в разі, якщо вистачає всього, порадійте своїм успіхам.

Комфорт

В першу чергу, для хорошого сексу необхідно відчувати себе комфортно. І вас і вашого обранця не повинно нічого бентежити: ні обстановка, ні самопочуття, ні що-небудь ще. Якщо комусь із вас не подобається включене світло, вимкніть його. Якщо хтось ніяковіє, що не встиг зганяти в душ або переодягнутися в красивий наряд, дайте людині трохи часу. Ну і, звичайно ж, якщо хтось погано себе почуває, фізично або морально, і не налаштований на інтим, ні в якому разі не починайте наполягати.

Перше важливе правило здорового сексу: ні значить ні. І це "ні" може озвучити будь-який з учасників інтимного процесу в абсолютно будь-який момент, точно знаючи, що за цим не підуть образи, скандал або тиск. Це дуже важлива запорука довіри і розуміння між партнерами. І саме з цього починається моральний комфорт.

Оптимальна прелюдія

В даному випадку під словом "оптимальна" мається на увазі оптимальна для обох партнерів тривалість цього процесу. Прелюдія не повинна бути занадто короткою, тоді хтось із вас може не встигнути збудитися до потрібного рівня. Але й надто затягувати це діло небезпечно, адже комусь може просто стати нудно. Обговоріть це відверто, і тоді ви будете точно знати, де знаходиться золота середина.

Обопільна ініціатива

Чоловіки, як і жінки, люблять не тільки брати на себе ініціативу, а й відчувати її від партнера. Всім нам подобається, коли об'єкт нашої симпатії нас хоче і не боїться цього показувати. Якщо ви хочете по-справжньому відкритися в сексі, запам'ятайте просте правило: в ліжку немає місця для скромності. Це та площина, де всі учасники процесу повинні отримати задоволення. Ми говоримо зараз не тільки про фізичне задоволення, а й про моральне.

Якщо ви будете боятися вести себе активно, приховувати свої фантазії, не наважуватися здійснити прямо тут і зараз свої бажання, ви будете псувати все "свято" не тільки собі, а й своєму партнерові. Адже постійно старатися за двох подобається далеко не всім.

Турбота і увага

В інтимі величезну роль грає увага партнерів один до одного. Намагайтеся реагувати на тіла один одного, відчувати, коли комусь щось неприємне або навпаки. Якщо не до кінця розумієте, чого від вас хочуть, не соромтеся про це запитати. У випадках, коли ви бачите якусь скутість, незручність або відторгнення, обов'язково поцікавтеся, в чому причина.

В ідеалі, краще за все обговорювати ці питання за межами ліжка, щоб в процесі вас вже нічого не відволікало. Але, якщо поговорити заздалегідь не вийшло, просто проявляйте максимальну турботу. До речі, це стосується і оргазму. Якщо хтось із вас з якоїсь причини його не отримує, цю проблему важливо знайти і усунути. І так, дорогі чоловіки, в першу чергу потрібно думати про даму. І тільки потім про себе. Це, скажімо так, негласне джентельменське правило постільної етикету.

Цікаве спілкування і відкритість

Багато хто вважає, що контакт з партнером необхідно налагодити до постільних ігор, щоб процес заняття любов'ю був по-справжньому захоплюючим, розкутим і приємним. І з точки зору психології, з цим важко не погодитися. Адже багато людей перестають хотіти свого партнера саме на грунті різних конфліктів і непорозумінь. І навпаки, чим комфортніше нам з людиною за дверима спальні, тим більше ми готові відкритися їй у ліжку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали найкращих зятів за гороскопом - у списку опинилися Козероги, Раки, Терези, Тельці та Риби

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити