Лайм

У США берегова охорона врятувала собаку, яка запливла далеко в море

На щастя, рятувальники вчасно прийшли тварині на допомогу

Біля узбережжя Флориди бригада берегової охорони врятувала собаку, що ледь не потонув у морі. Про незвичайну рятувальну операцію, яка завершилася благополучно, пише видання People.

Команда берегової охорони США в Форт-Майерс-Біч під час вечірнього патрулювання отримала "сигнал від цуценяти в біді". Щоб виявити потерпілого, знадобилися зусилля декількох членів екіпажу.

На відео, опублікованому в Twitter, видно, як пес пливе в морі далеко від пляжу, коли рятувальники наближаються до нього на своєму човні. Вони витягли його з води і повернули на берег, де він возз'єднався зі своєю сім'єю. Щоб виловити переляканого собаку з моря, екіпажу довелося перегородити йому "шлях до відступу" своїм човном.

"Як справи, друже? - запитує рятувальник. - Ти найкраща людина, яку я коли-небудь рятував".

Команда сфотографувала мокрого і наляканого собаку перед тим, як повернути його на берег.

"Що за день! Завдяки досвіду екіпажу в перехопленні невідповідних судів і пошуку людей у воді наша "зірка вечора" була благополучно знайдена і повернена своєму власникові!" - відзвітувала на Facebook станція берегової охорони США в Форт-Майерс-Біч.

Нагадаємо, що в квітні 2019 року робітники нафтової вишки в Сіамській затоці врятували собаку, що плив в 84 км від берега. Робочі опустили мотузку в воду і витягнули його на платформу.

  • Жінка боялася сусідського собаку, поки він не врятував їй життя. Пітбуль Сімба довів, що пес може бути добрим і уважним незалежно від породи.
  • Господиня 17 кішок і собак зібрала всіх тварин на одному фото. Зробити його було непросто, але сімейний портрет вийшов просто чудовим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можна вносити добрива прямо в лунку: чим підживити перець, щоб отримати гарний врожай

Як вибрати підходящий ґрунт для вирощування болгарського перцю, а також які натуральні добрива необхідно вносити в лунку при посадці  

М'ясна страва на Великдень-2024: як приготувати соковиту яловичину "Біф Веллінгтон"

Як у домашніх умовах приготувати соковиту м'ясну страву з яловичини під назвою Біф Веллінгтон, щоб здивувати гостей на Великдень  

Незважаючи на тривожні сигнали: які знаки Зодіаку намагаються змінити свого партнера

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які у стосунках намагаються змінити своїх коханих - у списку опинилися Овни, Терези, Діви, Риби