Лайм

У США голуби наділи ковбойські капелюхи - звучить як жарт, але ці фото та відео вас здивують

Орнітолог заспокоїв обурених зоозахисників

Жителі Лас-Вегаса (США) стали помічати на вулицях міста голубів у маленьких ковбойських капелюхах. Все це звучить як жарт, якби не фото та відео у соціальних мережах, які встигли стати вірусними.

Одним з перших в Facebook таким роликом поділився хлопець на ім'я Боббі Лі. Помітивши птахів в головних уборах, він підкинув їм чіпсів, а в цей час став шукати телефон, адже без відео йому навряд чи хтось повірив би.

"Ще один звичайний день на районі", - коротко підписав свій ролик Лі. На відео дійсно можна розглянути кількох голубів в червоних ковбойських капелюхах. Ролик зібрав понад 80 тис. переглядів і навіть потрапив на ТБ.

Хто і навіщо надів на голубів капелюхи, поки не відомо. У той же час жителі міста почали підозрювати, що цей пранк може бути частиною піар-кампанії чемпіонату США по родео, який проходив у Лас-Вегасі кількома днями раніше. Так це чи ні, встановити не вдалося, а організатори заходу заявили, що ніяк до цього не причетні.

Ситуація виглядає кумедно, але все ж стурбувала зоозахисників. Станом голубів зацікавилися сотні користувачів соцмережі. Зокрема, деякі дивуються, як саме капелюхи кріпляться до голів птахів. Звернувши на це увагу, журналістка The New York Times поспілкувалася з орнітологом Чарльзом Волкоттом, який запевнив, що голубам навряд чи загрожує серйозна небезпека. "Не бачу шкоди, який капелюхи могли б завдати птахам - вони доволі легкі".

Звичайно ж, як додав орнітолог, для зняття капелюхів з голів птахів їх доведеться відловлювати. Наприклад, заманювати до кліток.

  • Читайте також на theLime, як жінка боялася сусідського пса, поки він не врятував їй життя. Сімба довів, що собака може бути доброю і уважною незалежно від породи.
  • Господиня 17 кішок та собак зібрала всіх тварин на одному фото. Зробити його було непросто, але жінка зробила кращий сімейний портрет своїх улюбленців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що можна і чого не слід садити після картоплі: поради для городників-початківців

Які овочеві культури, а також ягоди не можна висаджувати на грядці, де в минулому році було зібрано врожай картоплі, а які можна  

Паска з шоколадною начинкою – кулінарний тренд 2024 року: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати трендову паску з шоколадною начинкою, щоб урізноманітнити своє великоднє меню та здивувати близьких

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків