Лайм

Німецька вівчарка врятувала господаря від смерті, вчасно розбудивши його дружину: фото героїні

Чудова історія про те, якими чуйними і розуміючими можуть бути собаки

Вівчарка Люсі з містечка Шакопі в Міннесоті стала справжнім героєм: місцева поліція влаштували їй бенкет і фотосесію після того, як розумна собака врятувала господаря від вірної загибелі.

Фото: Shakopee Police Department в Facebook

"Минулого місяця нас відправили на медичний виклик. Пізніше ми дізналися, наскільки особливим був цей дзвінок, - йдеться в повідомленні Управління поліції Шакопі в Facebook. - Рано вранці Люсі, німецька вівчарка Мері Лінн, почала поводитися досить дивно, щоб розбудити її. Коли Мері прокинулася, вона зрозуміла, що у її чоловіка Еріка стався серцевий напад. Жінка негайно зателефонувала в 911 і почала серцево-легеневу реанімацію. Незабаром після цього приїхали рятувальники і вжили необхідних заходів. Завдяки тому, що Люсі одразу зрозуміла, що з Еріком щось не так, йому вдалося повністю відновитися".

Коли чоловік оговтався від інфаркту, поліцейські Шакопі ще раз зустрілися з родиною і подякували розумній собаці. Героїня отримала багато іграшок, ласощів і ласки.

"Невелика подякя для цього чотириногого янгола-охоронця", - відзначили в поліції.

Фото: Mary Lynn в Facebook

"Ось причина, чому ми називаємо наших собак кращими друзями, - пишуть користувачі соцмережі. - Це так дивовижно. Наші вихованці дійсно є частиною нашої сім'ї!"

"Спасибі всім велике! Це Різдво особливе і благословенне з багатьох причин", - відповіла на коментарі власниця Люсі Мері Лінн.

  • Жінка боялася сусідського пса, поки він не врятував їй життя. Пітбуль Сімба довів, що собака може бути доброю і уважною незалежно від породи.
  • Господиня 17 котів і собак зібрала всіх тварин на одному фото. Зробити його було непросто, але жінка зробила кращий сімейний портрет своїх улюбленців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів