Лайм

У Британії знайшли наймилішого тюленя, який насолоджується відпочинком на пляжі і махає в камеру: фото

Тюлені, які засмагають взимку, - рідкісне явище на узбережжях Британії, але фотографу поталанило

Фотограф Йохан Сіггесон відвідав місцеві пляжі Норфолка (Британія), де зняв наймилішого тюленя, який ніжиться на сонці і охоче позує перед об'єктивом. Опубліковані ним знімки тварини облетіли соцмережі, викликавши непідробний захват користувачів.

За словами Сіггесона, в дні його подорожей в Норфолку була погана погода з дощем та вітром. Привезти хороші кадри фотограф вже й не сподівався. Та через деякий час з'явилося сонце. Поніжитися в його променях на пляж вибрався і той самий тюлень. Побачивши, як тварина махає в плавцем, чоловік не встояв.

У задоволеному тюлені користувачі соцмереж впізнають себе: "Це просто я у відпустці", "Здається, я цей тюлень. До того ж по життю", "Блін, це моя тварина, сто відсотків".

В цілому ж засмагаючі тюлені в зимові місяці - рідкісне явище на східних узбережжях Британії. З цього можна зробити висновок, що Йохану Сіггесону пощастило вдвічі.

  • Читайте також на theLime, як власник 17 такс зробив ідеальне різдвяне фото своїх собак. Креативний господар не пошкодував часу і порадував соцмережі колективним портретом своїх вихованців.
  • А ось історія про те, як німецька вівчарка врятувала господаря від смерті , вчасно розбудивши його дружину. Ця чудова історія нагадує про те, якими чуйними та розуміючими можуть бути собаки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати