Лайм

Сімейна пара знайшла зниклого пса в тюрмі - він став кумиром в'язнів

Поки господарі шукали собаку, він по-царськи жив у виправній установі

У грудні американець Майкл Паркер з Алабами готував свого англійського сетера на прізвисько Суп до сезону полювання на перепілку. Чоловік навчав його вистежувати і приносити птахів, коли молодий пес схопився і втік в ліс. Протягом багатьох днів Паркер і його дружина марно шукали улюбленця в околицях, публікували звернення в соцмережах і по 3 рази на день навідувалися до місцевого притулку для бездомних тварин. Виявилося, весь цей час Суп знаходився у виправній установі і жив як король.

Незабаром після того, як Суп загубився в лісі, охоронець в'язниці Кілбі в окрузі Монтгомері знайшов його на території установи. Пес втратив свій нашийник, лежав поруч із вантажівкою і виглядав наляканим. Інспектору стало шкода собаку, він нагодував його бісквітом, і вони швидко подружилися.

Суп бігав за своїм рятівником по всій установі, і одразу ж став знаменитістю серед ув'язнених. Вони почали віддавати кумедному собаці свою їжу - курку, смажену яловичину і навіть десерти. На дозвіллі Суп із задоволенням грав у баскетбол у дворі, сварився зі сторожовими собаками і насолоджувався загальним обожнюванням.

Про те, де живе його пес, Майкл Паркер дізнався завдяки телефонному дзвінку від користувача соцмережі.

"Хтось подзвонив і сказав: "Він у в'язниці Кілбі, вони піклуються про нього і хочуть його залишити", - цитує Паркера видання Good News Network.

Коли Паркер приїхав до виправної установи, пес одразу ж його впізнав, почав стрибати і облизувати радісного чоловіка. Він одразу ж забув про нових друзів із в'язниці, застрибнув на пасажирське сидіння автомобіля свого господаря і з задоволенням відправився додому.

Паркер вирішив подякувати тимчасовим опікунам Супа і погодилися приводити його до виправної установи на регулярні ігрові сеанси.

"Ми збираємося взяти його з собою в тюрму, - сказала дружина Паркера. - І ми збираємося пригостити охоронця пирогом з горіхами!"

  • Читайте також на theLime, як власник 17 такс зробив ідеальне різдвяне фото своїх собак. Креативний господар не пошкодував часу і порадував соцмережі колективним портретом своїх вихованців.
  • А ось історія про те, як німецька вівчарка врятувала господаря від смерті, вчасно розбудивши його дружину. Ця чудова історія нагадує про те, якими чуйними і розуміючими можуть бути собаки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Коли закладати картоплю на пророщування і як це робити: корисні поради городникам

Для чого потрібно закладати картоплю на пророщування, коли це робити, а також у яких умовах та в якій тарі пророщувати бульби

Паска "Три шоколади" за смаком схожа на глазурований сирок: як її приготувати

Як в домашніх умовах приготувати оригінальну сирну паску Три шоколади без випічки, щоб урізноманітнити своє меню на Великдень

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни