Лайм

Легкий дієтичний кус-кус з овочами і курячим філе: простий рецепт на кожен день

Як приготувати корисну і смачну страву за півгодини

Далеко не вся здорова і смачна їжа вимагає тривалого процесу приготування і різних екзотичних продуктів. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом страви, на яку вам потрібно буде витратити всього півгодини часу. Також вам знадобляться найпростіші інгредієнти.

Отже, для приготування кус-куса вам потрібні: кус-кус (крупа, 1 упаковка), заморожені овочі (1 упаковка), куряче філе (2 шт.), зелень (1 пучок), лимонний сік (0.5 ч. л.) , соєвий соус (0.5 ч. л.), сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Для початку потрібно зайнятися курячим філе. Його слід промити під проточною водою, нарізати на кілька шматочків і відварити до повної готовності. Зазвичай цей процес займає близько 20 хвилин.

Крок 2: Поки філе вариться, поставте також варитися заморожені овочі. Просто залийте їх водою і відправте на плиту також хвилин на 20.

Крок 3: Тепер закип'ятіть воду в чайнику. Потім залийте нею кус-кус так, щоб води було вдвічі більше, ніж крупи. Перемішайте і дайте настоятися близько 10-15 хвилин. Головна принадність кус-куса в тому, що його не обов'язково варити на плиті.

Крок 4: Зелень дрібно наріжте, підготуйте соєвий соус, лимонний сік і інші приправи.

Крок 5: Коли куряче філе буде готове, промийте його під холодною водою, щоб трохи остудити. Потім наріжте на невеликі шматочки. Також злийте воду з каструлі з готовими овочами.

Крок 6: Додайте нарізане куряче філе, овочі, зелень і приправи в кус-кус, ретельно перемішайте всі інгредієнти. Страва готова! За бажанням, можна додати в кашу сир Фета або бринзу.

  • Читайте також, як приготувати смачний жульєн. У цьому матеріалі ми розповімо, як зробити оригінальне частування, яким ви точно зможете здивувати своїх гостей.
  • Раніше The Lime розповів, як приготувати відмінне фуа-гра вдома. Мало хто знає, що зробити це частування можуть не тільки французькі майстри кулінарії, а й будь-яка господиня. Потрібно тільки знати кілька хитрощів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь