Лайм

Родина з Росії врятувала пуму від усипляння, тепер вона живе життям розбещеного кота в їх квартирі

Мессі ходить на прогулянку, грається з іграшками, миється у ванній і відпочиває на диванах

Павуки, змії та гігантські равлики в якості домашніх вихованців? Цим вже давно нікого не здивуєш. Та чи можете ви уявити, як це жити у квартирі з пумою? Жителі російського міста Пенза не тільки виховують вдома кішечку з вагою понад 30 кг, але й охоче діляться знімками та фотографіями її життя в Instagram.

Свого улюбленця Олександр та Марія Дмитрієви назвали Мессі - на честь відомого футболіста. У квартирі пари пума виявилася випадково ще в 2016 році, всі ці роки тварина живе там життям розбещеного кота.

Фото: instagram.com/l_am_puma

Кілька років тому Мессі продали до місцевого зоопарку. Тоді йому було всього три місяці. Згодом місцеві фахівці помітили, що вага та розмір тварини не відповідають її віку. Так у пуми виявили низку проблем зі здоров'ям.

Обстеживши тварину, ветеринари прийшли до висновку, що Мессі не виживе. У всякому разі в зоопарку або просто на природі. Пума потребувала ретельного догляду. Тварину збиралися приспати, але Олександр і Марія вчасно дізналися про ситуацію.

Фото: instagram.com/l_am_puma

Фото: instagram.com/l_am_puma

Фото: instagram.com/l_am_puma

Фото: instagram.com/l_am_puma

Фото: instagram.com/l_am_puma

Як зізнаються Олександр і Марія в Instagram, вони з першого погляду на Мессі зрозуміли, що це любов. Підготувавши житло для доволі великої кішки, пара забрала пуму додому і незабаром зуміла поліпшити її самопочуття. Тварина ходить з господарями на прогулянку, грається вдома з іграшками, миється у ванній та відпочиває на диванах.

Як і кожен вихованець, Мессі може загратися і додати господарям клопоту. Але Олександр і Марія здатні прощати йому все.

Фото: instagram.com/l_am_puma

Фото: instagram.com/l_am_puma

Фото: instagram.com/l_am_puma

  • Сімейна пара знайшла зниклого пса в тюрмі. Поки господарі шукали вихованця, він по-царськи жив у виправній установі, де став кумиром ув'язнених.
  • А ось історія про те, як німецька вівчарка врятувала господаря від смерті, вчасно розбудивши його дружину. Вона нагадує про те, якими чуйними і розуміючими можуть бути собаки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Гарна мульча і стимулятор росту розсади: як використовувати яєчну шкаралупу на городі

Які корисні властивості має яєчна шкаралупа, як її можна використовувати для розсади та на городі, а також як зробити з неї добрива  

Як спекти італійську паску: рецепт запашного панетоне з цедрою і сухофруктами

Як у домашніх умовах зробити італійську паску панетоне на заквасці, з сухофруктами, щоб побалувати близьких на католицький Великдень  

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали найкращих зятів за гороскопом - у списку опинилися Козероги, Раки, Терези, Тельці та Риби