Лайм

Ніжний грибний крем-суп за 30 хвилин: рецепт і поради приготування

Як швидко приготувати смачну дієтичну страву

Зовсім не обов'язково витрачати купу часу на приготування дієтичної їжі. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом смачного, легкого і корисного супу, який можна приготувати всього за півгодини. Для цього вам знадобляться найпростіші продукти.

Отже, для приготування супу вам потрібні такі інгредієнти: печериці сирі (400 г), зелень (1 пучок), овочевий бульйон (400 мл), часник (2 зубчики), вершки (500 мл), цибуля ріпчаста (1 шт.), сіль і перець (за смаком), рослинне масло (для смаження).

Крок 1: Для початку потрібно приготувати овочевий бульйон. Для цього просто відваріть будь-які овочі на ваш смак до повної готовності. Варені овочі потім можна використовувати для будь-якого іншого страви. Також можна замінити овочевий бульйон курячим.

Крок 2: Лук потрібно почистити і нарізати на дрібні шматочки.

Крок 3: Печериці помити і нарізати на невеликі кубики.

Крок 4: Обсмажити гриби і цибулю на невеликій кількості рослинного масла приблизно 5-7 хвилин.

Крок 5: Перекласти гриби і цибулю в бульйон, довести до кипіння. Додати пропущений через прес часник.

Крок 6: Тепер потрібно додати дрібно нарізану зелень і влити в майбутній суп густі вершки. Посолити і поперчити за смаком.

Крок 7: Зняти каструлю з вогню і перемолоти все інгредієнти блендером до стану пюре. Подавати крем-суп можна відразу ж, додавши в нього трохи сухариків або нежирної сметани.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні