Лайм

Легкі сирники-пампушки з джемом на сніданок: простий рецепт і поради приготування

Як легко і швидко приготувати смачний сніданок для всієї родини

Ситний і смачний сніданок не обов'язково потрібно довго готувати. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом страви, яка точно сподобається всій вашій родині. А на її приготування вам буде потрібно зовсім небагато часу.

Отже, для приготування сирників вам знадобляться наступні інгредієнти: сир нежирний (400 г), яйце (1 шт.), борошно (трохи більше половини склянки), цукор (за смаком), ванільний цукор (за смаком), сіль (щіпка), масло рослинне (для смаження), сметана і джем (для подачі).

Крок 1: Спочатку потрібно викласти в миску сир і яйце і розім'яти все це виделкою до однорідного стану.

Крок 2: Тепер слід додати ванільний і звичайний цукор і щіпку солі, все ретельно перемішати.

Крок 3: Всипати борошно і замісити тісто. Важливо стежити, щоб борошно не злипалися в грудочки.

Крок 4: Розігріти сковороду, з тіста сформувати кульки і обсмажити їх з обох сторін до появи красивою золотистої скоринки. Щоб тісто не липло до рук, пальці можна періодично змочувати в прохолодній воді.

Крок 5: Готові сирники перекласти на тарілку для подачі, полити сметаною і прикрасити будь-яким джемом на ваш смак.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні