Лайм

Сніданок в ліжко застарів: 14 ідей для приємних сюрпризів коханим на День святого Валентина

Чим порадувати свою половинку 14 лютого

День святого Валентина - час романтичних подарунків і сюрпризів. Але що робити, якщо банальні сніданки в ліжко, букети троянд і коробки цукерок вже давно набридли вам і вашій половинці? У цьому матеріалі ми поділимося з вами найбільш оригінальними і цікавими ідеями сюрпризів на 14 лютого.

Якщо ви хочете зробити подарунок своїми руками, можна розглянути кілька варіантів. Наприклад, ви можете зробити оригінальну чашку, розфарбувавши її спеціальними фарбами для кераміки. На чашці можна написати романтичне зізнання, в такому вигляді ранкову каву буде виглядати набагато трогательнее і приємніше.

Також можна зробити коробку з зізнаннями. Візьміть невелику коробку або банку, прикрасьте її стрічками, наклейками та іншими декоративними елементами. Напишіть на упаковці: "14 причин, чому я тебе люблю". Всередину покладіть 14 маленьких записок, в кожній з яких назвіть одну добру якість вашої коханої людини.

Доброю ідеєю будуть валентинки, розкидані по будинку. Влаштуйте своїй половині квест. Наберіть купу різних листівок, напишіть в них щось значуще і приємне, і напередодні свята розсортуйте їх по квартирі. Тільки переконайтеся, що вони будуть чекати адресата саме там, де він їх точно побачить.

Якщо ви готові зробити своїй половинці пропозицію руки і серця, можна подарувати обручку. І не звичайну, а зроблену своїми руками. Матеріалом може бути що завгодно: дріт, полімерна глина, пластмаса. Така обручка буде виглядати по-дитячому, і її точно не вийде носити постійно. Але вона буде зроблена з любов'ю і подарована на День святого Валентина. Хіба це не романтично?

Для любителів екстриму відмінною ідеєю може стати сертифікат на якусь оригінальну розвагу. Наприклад, політ на повітряній кулі або катання на конях.

Щоб провести романтичний свято вдвох, подалі від суєти, забронюйте для себе і своєї половинки номер в красивому готелі. Замовте щось смачне, купіть хороше вино. Можете навіть прикрасити кімнату квітами, гірляндами або іншим декором на ваш смак. І привезіть свого обранця або обраницю туди, не кажучи заздалегідь, куди ви їдете.

Якщо ви хочете, щоб сюрпризом був сам подарунок, а не процес його вручення та створення, можна подумати про оригінальні і зворушливі матеріальні речі. Наприклад, ви можете купити для себе і близької людини однакові светри із зворушливим написом. Також можна замовити футболки з вашим спільним фото.

Для любителів романтики відмінно підійдуть повітряні кульки. Наберіть купу кульок і надуйти їх, коли ваша половинка ляже спати. Тоді вранці вони стануть відмінним сюрпризом.

В якості оригінального сюрпризу добре підійде доставка букета або солодощів. Ви можете заздалегідь вибрати те, що вам сподобається, і попросити кур'єра привезти це вранці 14 лютого, нічого не кажучи своєму супутнику або супутниці.

Ну а тим, хто любить практичні подарунки, можна просто покласти під подушку щось цікаве. Наприклад, квиток в кіно або на концерт, сертифікат на покупку в якомусь тематичному магазині, обручку або просто красиву прикрасу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка