Лайм

Фермер зробив дівчині пропозицію, про яку говоритимуть роками - адже його жест потрапив на Google Maps

Чоловікові вдалося здивувати не тільки дівчину, але й тисячі користувачів популярного додатка

32-річний фермер з Німеччини Стефан Шварц вирішив скреативити і зробити своїй коханій пропозицію руки й серця так, щоб вона точно запам'ятала це на все життя. І чоловікові це вдалося. Навіть краще, ніж він міг очікувати, адже його жест потрапив на Google Maps і сторінки найбільших видань світу.

Для здійснення плану Шварцу знадобилися комбайн, величезне поле і дуже багато терпіння.

Хюттенберг, Німеччина Фото: wikipedia.org

Задовго до "дня ікс" Стефан висадив на одному з його полів кукурудзу так, щоб між посівами залишилася певна відстань. Коли ж урожай підріс, навмисне залишені між ними проміжки склалися в питання "Хочеш вийти за мене?"

Помітивши, що час настав, Шварц ненароком запропонував дівчині політати над полями на безпілотнику, і спершу вона взагалі не зрозуміла, до чого ця ідея. "Спочатку вона не могла розглянути [пропозицію], тому що безпілотник був недостатньо високо. Але коли вона помітила, відразу ж сказала "так" - цитує Стефана New York Post.

Дотепно, але приблизно у ці ж дні поле Стефана потрапило до кадрів, зроблених супутником Google Maps. Тепер його унікальну пропозицію коханій можна відшукати в додатку (місто Хюттенберг, Німеччина).

Що ще смішніше, сам фермер і його наречена про це абсолютно не знали, але незабаром отримали листа від тітки з Канади, яка вже була в курсі майбутнього весілля її племінниці. Побачивши фото поля у ЗМІ, вона відразу зрозуміла, про кого йде мова.

  • Читайте також на theLime історію про те, як чоловік продав стару картину за копійки, але вже незабаром пошкодував. Ні він сам, ні хто-небудь з його родини не знали, що зберігали на горищі оригінал картини самого Ван Гога.
  • А ось історія про дівчину, яка погодилася дати своє відео для фільму і не знала, як їй пощастило. Це були "Паразити", фільм-тріумфатор "Оскара" і новий почесний член Книги рекордів Гіннесса.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: історії

Читайте також

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї  

Коли закладати картоплю на пророщування і як це робити: корисні поради городникам

Для чого потрібно закладати картоплю на пророщування, коли це робити, а також у яких умовах та в якій тарі пророщувати бульби

Паска "Три шоколади" за смаком схожа на глазурований сирок: як її приготувати

Як в домашніх умовах приготувати оригінальну сирну паску Три шоколади без випічки, щоб урізноманітнити своє меню на Великдень