Лайм

Рибак з мема "Бать, те нормально?" схуд на 100 з гаком кг і знову став зіркою соцмереж

Журналісти відшукали чоловіка і здивувалися тому, як рибалка змінився зовні

Житель російського міста Озерська Сергій Кузнецов, який колись став зіркою соцмереж завдяки мему "Бать, те нормально?", знову прославився на просторах інтернету. Журналісти відшукали чоловіка і здивувалися тому, як рибалка змінився зовні.

Коротке відео з Кузнєцовим стало хітом у 2014 році. Рибалка напідпитку заснув на льоду під час зимової риболовлі і подарував йому різні назви - "Бать, те нормально?" або просто "Мем с пьяным рыбаком на льду". Оригінал ролика досі є на YouTube, і тільки там він зібрав вже понад 5 млн переглядів. Сьогодні його героя не впізнати, адже він схуд більш ніж на 100 кг.

Як розповів одного разу Сергій Кузнецов, відео з його участю зняли друзі на водосховищі, там вони закривали сезон риболовлі. Ніч пройшла бурхливо, а ось на ранок сили твердо стати на ноги прийшли до чоловіка не відразу.

"Прийшов на роботу, а хлопці автограф просять. Сказали - зірка", - сміявся чоловік в передачі Андрія Малахова "Пусть говорят".

Здавалося, про героя одного з найпопулярніших мемів мережі почали забувати, але ось свіжі знімки Кузнєцова 10 березня опублікували Твіттер журналісти видання "Хорошие новости". Кажуть, чоловік обіцяв привести себе в норму, і, схоже, не кидав слів на вітер.

На піку своєї популярності чоловік важив більше 200 кг. Після смерті двох близьких людей Кузнецов твердо вирішив взятися за питання здоров'я і за останні кілька років схуд більш ніж на центнер. Сьогодні його вага коливається на позначці 97 кг.

Фото: hornews.com

"Я часто дивився програми по телевізору, як люди скидали по 100 кіло за кілька місяців, - розповів журналістам Кузнєцов. - Вони так мучилися, здоров'я підривали, а потім ще й набирали назад, швидше за все. Краще вже як я: два роки в своєму темпі попрацювати і таким вже на все життя залишитися".

Знімки чоловіки розійшлися по соцмережах, і героя настільки популярного мема впізнали не відразу: "Оце батя дав", "Так це ж батя, оце це нормально", "Бать, тобі офігенно!" - пишуть у коментарях.

Фото: hornews.com

Чоловік зізнався, що не став мучити себе дієтами. Замість цього вирішив більше працювати, ходить пішки, приділяти час фізичним вправам. Результат, як кажуть, на лице.

  • У березні цього року Чаку Норрісу виповнилося 80 років. Ми зібрали кращі меми з актором безсмертних бойовиків.
  • Читайте також на theLime, як звичайний перехожий попросив допомоги у Леонардо Ді Капріо і зробив актора мемом. Зірка Голлівуду розгубився і не відразу зміг впоратися з питанням туриста.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: Меми

Читайте також

Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року

Відома ведуча Маша Єфросиніна продемонструвала стильний образ на весну із замшевою курткою бомбером, яку вважають модним трендом  

Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості й доступні засоби

Як у домашніх умовах за допомогою перекису водню, солі, нашатирного спирту відіпрати брудні білі шкарпетки, щоб повернути їм колишній вигляд

Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах зробити апетитні сирники з манною крупою та крохмалем на сніданок, щоб побалувати свою родину та дітей