Лайм

Готуємо вдома класичний салат мімоза із сардиною: детальний рецепт і поради приготування

Як приготувати знамениту страву своїми руками

Салат "Мімоза" - одна з найпопулярніших святкових страв в нашій країні. Це частування є практично на кожному столі, особливо в новорічну ніч. Але як же приготувати "Мімозу" правильно своїми руками? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування знаменитого салату вам знадобляться наступні інгредієнти: рибні консерви (1 банка), картопля (300 г), морква (200 г), цибуля (100 г), сир (150 г), майонез (250 г), яйця (4 шт .), зелень (50 г).

Крок 1: Для початку потрібно відварити картоплю, моркву і яйця. Всі ці продукти помити і почистити.

Крок 2: Потім треба натерти картоплю, моркву, білки, жовтки і сир на дрібній тертці. Всі ці інгредієнти ні в якому разі не потрібно змішувати між собою.

Крок 3: Викласти в посуд для салату рибу і розім'яти її виделкою. Розподілити рибний шар по всьому дну ємності.

Крок 4: Змастити рибний шар майонезом, зверху викласти білки. Знову зробити шар майонезу.

Крок 5: Викласти моркву, ще раз додати майонез.

Крок 5: Цибулю дрібно нарізати і залити окропом на 10 хвилин. Після чого зробити з неї новий шар салату, зверху покласти шар картоплі. Трохи посолити і знову приправити майонезом.

Крок 6: Щедро посипати салат тертим сиром. Прикрасити блюдо можна візерунками з майонезу і зеленню. Перед подачею салат краще потримати близько години в холодильнику, щоб він настоявся і був більш насиченим.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні