Салат "Мімоза" - одна з найпопулярніших святкових страв в нашій країні. Це частування є практично на кожному столі, особливо в новорічну ніч. Але як же приготувати "Мімозу" правильно своїми руками? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування знаменитого салату вам знадобляться наступні інгредієнти: рибні консерви (1 банка), картопля (300 г), морква (200 г), цибуля (100 г), сир (150 г), майонез (250 г), яйця (4 шт .), зелень (50 г).

Крок 1: Для початку потрібно відварити картоплю, моркву і яйця. Всі ці продукти помити і почистити.

Крок 2: Потім треба натерти картоплю, моркву, білки, жовтки і сир на дрібній тертці. Всі ці інгредієнти ні в якому разі не потрібно змішувати між собою.

Крок 3: Викласти в посуд для салату рибу і розім'яти її виделкою. Розподілити рибний шар по всьому дну ємності.

Крок 4: Змастити рибний шар майонезом, зверху викласти білки. Знову зробити шар майонезу.

Крок 5: Викласти моркву, ще раз додати майонез.

Крок 5: Цибулю дрібно нарізати і залити окропом на 10 хвилин. Після чого зробити з неї новий шар салату, зверху покласти шар картоплі. Трохи посолити і знову приправити майонезом.

Крок 6: Щедро посипати салат тертим сиром. Прикрасити блюдо можна візерунками з майонезу і зеленню. Перед подачею салат краще потримати близько години в холодильнику, щоб він настоявся і був більш насиченим.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.