Лайм

Весілля на карантині: в США пара обвінчалася в присутності картонних гостей

Креативний наречений розвеселив кохану, яка мріяла про пишне весілля

Пара з Мічигану Емі Сімонсон і Ден Стуглік мріяла про пишне весілля на 150 гостей, але епідемія коронавірусу порушила їхні плани. За наказом губернатора штату кількість людей, яким можна знаходитися в церкві, скоротили до 12. Наречений не хотів, щоб його кохана йшла до вівтаря в поганому настрої, тому придумав креативне рішення цієї проблеми, пише Herald Palladium.

Фото: heraldpalladium.com

"Перехід з 50 на 12 гостей був найскладнішим, - скаржилася Симонсон напередодні торжества. - Якщо не буде мого дядька, якого я не бачила шість років, це нормально, але моя бабуся не приїде, і частина моїх подружок нареченої. Моїх кращих друзів там не буде".

Врахувавши побажання нареченої, Стуглік відвідав місцеву фабрику з виробництва упаковки і спробував купити картон, щоб зробити фігури для заповнення лав.

"Я шукав творчі способи наповнити церква, як пастори, які проповідували фотографій своїх прихожан. Хотів зробити щось, щоб вона не йшла по проходу в порожній цекрві", - сказав він.

Фото: heraldpalladium.com

Реакція менеджерів фабрики перевершила всі очікування нареченого: вони безкоштовно зробили для нього понад 100 "реалістичних" фігур з гофрокартону. Серед них виявилися високі і низькі, з довгим волоссям, короткими стрижками і навіть хвостиками.

"Смішно думати про фабрику, що виробляє гостей для нашого весілля. Це так мило з їхнього боку", - говорить Стуглік.

Після церемонії одруження пара не змогла відправитися в подорож, і вирішила провести медовий місяць в орендованому на Airbnb будинку. "У нас є залишок нашого життя, щоб подорожувати в інші місця", - підсумував оптимістичний наречений.

Фото: heraldpalladium.com

  • Український оркестр записав ефектний кавер на Біллі Айліш в режимі онлайн. У записі ролика взяли участь 25 музикантів з різних куточків України.
  • Користувачі соцмереж пародіюють з відомою картини, і це найкраща розвага в дні карантину. Виявляється, шедевр Сальвадора Далі можна змайструвати з підручних ... млинців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: карантин

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу