Лайм

Консервуємо вдома свіжу редиску: простий рецепт сезонної заготовки

Як самостійно приготувати смачну і корисну закуску

Багато овочів дуже корисні не тільки в сирому, але і в консервованому вигляді. Наприклад, редиска, в якій міститься безліч різних вітамінів і мікроелементів. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і швидко приготувати закуску з редиски своїми руками.

Отже, вам знадобляться такі інгредієнти: редиска свіжа (1.5 кг), цибуля зелена (великий пучок), петрушка (великий пучок), стручковий гострий перець (1 шт.), перець в горошку (10 шт.), лавровий лист (10 шт.), сіль (4 ст. л.), оцет (100 мл), рослинна олія.

Фото: img1.liveinternet.ru

Крок 1: Для початку редиску потрібно помити і нарізати на кружечки.

Крок 2: Зелену цибулю і петрушку теж помити і дрібно нарубати, змішати всі овочі між собою.

Крок 3: 225 мл рослинної олії гарненько розігріти в каструлі, потім залити в банки.

Крок 4: Зверху викласти овочі і перейти до приготування маринаду.

Крок 5: Закип'ятити воду, додати перець горошком, дрібно нарізаний гострий перець, сіль і лавровий лист. Довести до кипіння ще раз, остудити, додати оцет і також залити в банки.

Крок 6: Банки закрити щільними кришками, укутати і поставити в тепло до повного охолодження.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні