Лайм

Готуємо вдома живильний японський рамен: детальний рецепт і секрети місцевої кухні

Як зробити оригінальну страву своїми руками

Рамен - знаменитий на весь світ японський суп з локшиною. Його не дарма полюбили в різних країнах, адже він одночасно дуже смачний, ароматний, корисний і поживний. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати справжній рамен своїми руками.

Вам знадобляться такі продукти: свинина (200 г), вода (600 мл), часник (2 зубчики), імбир (20 г), цибуля зелена (20 г), соєвий соус (2 ст. л.), цукор (1 ч . л.), яйця (2 шт.), сіль (за смаком). Приготування локшини: локшина (80 г), вода (1 л), сіль (за смаком).

Фото: cs8.pikabu.ru

Крок 1: Для початку потрібно зварити яйця круто і потім дати їм охолонути в холодній воді.

Крок 2: Свинину нарізати на невеликі шматочки або смужки, імбир нарізати на кружечки, зелену цибулю крупно нарубати. Зубчики часнику розрізати навпіл.

Крок 3: М'ясо залити водою і довести до кипіння, потім зняти пінку, додати часник, імбир і цибулю, посолити і залишити варитися ще на 25 хвилин.

Крок 4: Зварити локшину, відповідно до інструкції на упаковці. Порада: Локшину, макарони, вермішель та інші подібні вироби завжди слід варити саме так, як написано на пачці. Тоді вони не розваряться і приготуються правильно.

Крок 5: Дістати з бульйону все інгредієнти, викласти їх на сковороду. Додати цукор і соєвий соус, перемішати, обсмажити 2 хвилини без масла.

Крок 6: Яйця потрібно нарізати навпіл, зелену цибулю або іншу зелень для подачі дрібно нарубати.

Крок 7: У центр нарелкі покласти локшину, по краю акуратно викласти м'ясо, яйця, зелень. Потім залити все бульйоном. Рамен готовий!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати