Лайм

Готуємо вдома живильний японський рамен: детальний рецепт і секрети місцевої кухні

Як зробити оригінальну страву своїми руками

Рамен - знаменитий на весь світ японський суп з локшиною. Його не дарма полюбили в різних країнах, адже він одночасно дуже смачний, ароматний, корисний і поживний. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати справжній рамен своїми руками.

Вам знадобляться такі продукти: свинина (200 г), вода (600 мл), часник (2 зубчики), імбир (20 г), цибуля зелена (20 г), соєвий соус (2 ст. л.), цукор (1 ч . л.), яйця (2 шт.), сіль (за смаком). Приготування локшини: локшина (80 г), вода (1 л), сіль (за смаком).

Фото: cs8.pikabu.ru

Крок 1: Для початку потрібно зварити яйця круто і потім дати їм охолонути в холодній воді.

Крок 2: Свинину нарізати на невеликі шматочки або смужки, імбир нарізати на кружечки, зелену цибулю крупно нарубати. Зубчики часнику розрізати навпіл.

Крок 3: М'ясо залити водою і довести до кипіння, потім зняти пінку, додати часник, імбир і цибулю, посолити і залишити варитися ще на 25 хвилин.

Крок 4: Зварити локшину, відповідно до інструкції на упаковці. Порада: Локшину, макарони, вермішель та інші подібні вироби завжди слід варити саме так, як написано на пачці. Тоді вони не розваряться і приготуються правильно.

Крок 5: Дістати з бульйону все інгредієнти, викласти їх на сковороду. Додати цукор і соєвий соус, перемішати, обсмажити 2 хвилини без масла.

Крок 6: Яйця потрібно нарізати навпіл, зелену цибулю або іншу зелень для подачі дрібно нарубати.

Крок 7: У центр нарелкі покласти локшину, по краю акуратно викласти м'ясо, яйця, зелень. Потім залити все бульйоном. Рамен готовий!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці - у вас є 11 секунд

Головоломки корисні для тренування мозку - знайдіть на картинках 5 відмінностей

Голубці з цибулі - незвичайний рецепт, що змусить забути про класичні

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як готує голубці з цибулі - це дуже смачно і корисно

Чізкейк Сан Себастьян - рецепт того самого спаленого десерту з Іспанії

Чізкейк Сан-Себастьян всього за 30 років підкорив весь світ - розповідаємо рецепт спаленого чізкейка