Рамен - знаменитий на весь світ японський суп з локшиною. Його не дарма полюбили в різних країнах, адже він одночасно дуже смачний, ароматний, корисний і поживний. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати справжній рамен своїми руками.
Вам знадобляться такі продукти: свинина (200 г), вода (600 мл), часник (2 зубчики), імбир (20 г), цибуля зелена (20 г), соєвий соус (2 ст. л.), цукор (1 ч . л.), яйця (2 шт.), сіль (за смаком). Приготування локшини: локшина (80 г), вода (1 л), сіль (за смаком).
Крок 1: Для початку потрібно зварити яйця круто і потім дати їм охолонути в холодній воді.
Крок 2: Свинину нарізати на невеликі шматочки або смужки, імбир нарізати на кружечки, зелену цибулю крупно нарубати. Зубчики часнику розрізати навпіл.
Крок 3: М'ясо залити водою і довести до кипіння, потім зняти пінку, додати часник, імбир і цибулю, посолити і залишити варитися ще на 25 хвилин.
Крок 4: Зварити локшину, відповідно до інструкції на упаковці. Порада: Локшину, макарони, вермішель та інші подібні вироби завжди слід варити саме так, як написано на пачці. Тоді вони не розваряться і приготуються правильно.
Крок 5: Дістати з бульйону все інгредієнти, викласти їх на сковороду. Додати цукор і соєвий соус, перемішати, обсмажити 2 хвилини без масла.
Крок 6: Яйця потрібно нарізати навпіл, зелену цибулю або іншу зелень для подачі дрібно нарубати.
Крок 7: У центр нарелкі покласти локшину, по краю акуратно викласти м'ясо, яйця, зелень. Потім залити все бульйоном. Рамен готовий!
- Раніше ми розповіли, як зварити смачний і ароматний бульйон.
- Читайте також про 3 оригінальних ідеї простого і корисного сніданку з яйцями і овочами.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.