Панкейки - популярні американські млинці, які давно прижилися і в наших широтах. Основна відмінність таких млинців від наших в тому, що їх не смажать, а скоріше печуть на розпеченій поверхні, додаючи масло прямо в тісто. Як це робиться, ми розповімо в цьому матеріалі.
Для приготування панкейків нам знадобляться наступні інгредієенти: молоко (210 мл), яйце, борошно (200 г), розпушувач (5 г), масло рослинне (25 г), цукор (30 г), сіль (0.5 ст. л.).
Крок 1: Яйце збити з цукром і сіллю до повного змішування.
Крок 2: Додати молоко і рослинне масло, добре перемішати.
Крок 3: В окремій ємності змішати розпушувач і борошно. Змішувати потрібно дуже ретельно, щоб все розподілилося рівномірно.
Крок 4: Акуратно всипати борошно в молочно-яєчну суміш, постійно помішуючи. Бажано діяти швидко, так як з часом тісто буде ставати все більш жорстким. І панкейкі можуть вийти "гумовими".
Крок 5: Випікати на гладкій сковороді без масла. Наливати млинці приблизно по 7-8 сантиметрів і пекти їх з кожного боку до появи золотистого кольору.
Крок 6: Подавати зі сметаною, сиропом, медом або будь-яким іншим топінгом на ваш смак.
- Читайте також на theLime рецепт курки "Кокован" у вині з грибами. Це французьке блюдо точно здивує ваших гостей.
- Раніше ми розповіли, як приготувати смачний грибний суп за 30 хвилин.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.