Лайм

Готуємо вдома ароматні панкейки на молоці: простий рецепт і поради

Як приготувати простий і смачний сніданок для всієї родини

Панкейки - популярні американські млинці, які давно прижилися і в наших широтах. Основна відмінність таких млинців від наших в тому, що їх не смажать, а скоріше печуть на розпеченій поверхні, додаючи масло прямо в тісто. Як це робиться, ми розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування панкейків нам знадобляться наступні інгредієенти: молоко (210 мл), яйце, борошно (200 г), розпушувач (5 г), масло рослинне (25 г), цукор (30 г), сіль (0.5 ст. л.).

Крок 1: Яйце збити з цукром і сіллю до повного змішування.

Крок 2: Додати молоко і рослинне масло, добре перемішати.

Крок 3: В окремій ємності змішати розпушувач і борошно. Змішувати потрібно дуже ретельно, щоб все розподілилося рівномірно.

Крок 4: Акуратно всипати борошно в молочно-яєчну суміш, постійно помішуючи. Бажано діяти швидко, так як з часом тісто буде ставати все більш жорстким. І панкейкі можуть вийти "гумовими".

Крок 5: Випікати на гладкій сковороді без масла. Наливати млинці приблизно по 7-8 сантиметрів і пекти їх з кожного боку до появи золотистого кольору.

Крок 6: Подавати зі сметаною, сиропом, медом або будь-яким іншим топінгом на ваш смак.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці - у вас є 11 секунд

Головоломки корисні для тренування мозку - знайдіть на картинках 5 відмінностей

Голубці з цибулі - незвичайний рецепт, що змусить забути про класичні

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як готує голубці з цибулі - це дуже смачно і корисно

Чізкейк Сан Себастьян - рецепт того самого спаленого десерту з Іспанії

Чізкейк Сан-Себастьян всього за 30 років підкорив весь світ - розповідаємо рецепт спаленого чізкейка