Лайм

Готуємо вдома ароматні панкейки на молоці: простий рецепт і поради

Як приготувати простий і смачний сніданок для всієї родини

Панкейки - популярні американські млинці, які давно прижилися і в наших широтах. Основна відмінність таких млинців від наших в тому, що їх не смажать, а скоріше печуть на розпеченій поверхні, додаючи масло прямо в тісто. Як це робиться, ми розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування панкейків нам знадобляться наступні інгредієенти: молоко (210 мл), яйце, борошно (200 г), розпушувач (5 г), масло рослинне (25 г), цукор (30 г), сіль (0.5 ст. л.).

Крок 1: Яйце збити з цукром і сіллю до повного змішування.

Крок 2: Додати молоко і рослинне масло, добре перемішати.

Крок 3: В окремій ємності змішати розпушувач і борошно. Змішувати потрібно дуже ретельно, щоб все розподілилося рівномірно.

Крок 4: Акуратно всипати борошно в молочно-яєчну суміш, постійно помішуючи. Бажано діяти швидко, так як з часом тісто буде ставати все більш жорстким. І панкейкі можуть вийти "гумовими".

Крок 5: Випікати на гладкій сковороді без масла. Наливати млинці приблизно по 7-8 сантиметрів і пекти їх з кожного боку до появи золотистого кольору.

Крок 6: Подавати зі сметаною, сиропом, медом або будь-яким іншим топінгом на ваш смак.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Знайдіть унікальну сніжинку - на цю зимову головоломку вам дається 11 секунд

Знайдіть на новій головоломці унікальну сніжинку за 11 секунд

Знаменита Смідинська капуста по-новому - сучасна версія делікатесу з Волині

Блогерка показала, як приготувати знамениту смідинську капусту вдома - сучасний рецепт в духовці

Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал

Експерти розповіли, як вимити дзеркала і надати їм ідеальний блиск без розводів і смуг