RU  UA

Lifestyle

Журнал Vogue попросив дітей намалювати обкладинку для нового випуску. Таким стильним глянець ще не бачили

Червневий випуск отримав назву "Наш новий світ" і був повністю присвячений дітям

В редакції італійської версії модного журналу Vogue показала обкладинки для нового випуску, намальовані дітьми до 10 років.

Як повідомляється на сторінці глянцю в Інстаграм, червневий випуск отримав назву "Наш новий світ" і був повністю присвячений дітям та їх розумінню світу в умовах карантину.

Фото: instagram.com/vogueitalia

До журналу увійшли вісім дитячих робіт. На них юні художники представили своє бачення колекції Chanel, яку презентували минулого року в Парижі.

Фото: instagram.com/vogueitalia

Фото: instagram.com/vogueitalia

Фото: instagram.com/vogueitalia

Фото: instagram.com/vogueitalia

Фото: instagram.com/vogueitalia

Примітно, що це не перший випадок, коли велике видання відрізняється нестандартною обкладинкою. До цього редакція журналу вперше випустила номер з порожньою обкладинкою. Так видання висловило повагу до медиків, які старанно борються з Covid-19.

  • Раніше 85-річна зірка "бондіани" Джуді Денч прикрасила обкладинку Vogue і стала найстаршою героїнею в історії глянцю. Для літнього випуску актриса також розповіла про формальне завершення своєї насиченої кар'єри.
  • Читайте також на theLime, як Белла Хадід знялася в ефектній фотосесії Vogue на веб-камеру. Модель не перестає працювати навіть в самоізоляції, і виходить це у неї просто чудово.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Какие модели женских шортов присмотреть на лето 2024 года, а также с какой обувью и одеждой их сочетать, чтобы выглядеть стильно

Як висаджувати розсаду цибулі на грядку: поради досвідченого дачника

Как правильно подготовить рассаду репчатого лука к пересадке в открытую почву, как нужно подрезать корни, а также чем удобрять

Готуємо поживний салат з молодої капусти зі смачною заправкою: простий рецепт

Как в домашних условиях приготовить полезный салат из молодой капусты, огурцы, зелени и авокадо, чтобы разнообразить меню своей семьи