Лайм

Готуємо вдома смачний віденський сирник з полуницею: рецепт і поради з фото

Як приготувати оригінальний десерт

Віденський сирник - легкий і ніжний десерт, який часто подають з ягодами, фруктами, тертим шоколадом або сиропом. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати такий сирник самостійно.

Для приготування вам знадобляться такі продукти: сир (1 кг), вершкове масло (100 г), цукор (190 г), ванільний цукор (0.5 ч. л.), яйця (5 шт.), крохмаль (25 г), лимонна цедра (1 шт.).

Фото: cdn.segodnya.ua

Крок 1: Для початку потрібно підготувати форму для випічки і застелити її пергаментом.

Крок 2: Тепер слід змішати між собою яйця, сир, розм'якшене вершкове масло, цукор і ванільний цукор. Гарненько перемолоти за допомогою блендера.

Крок 3: Додати крохмаль і ретельно перемішати.

Крок 4: Почистити лимон, цедру подрібнити за допомогою терки. Додати цедру в основну масу і ще раз ретельно все перемішати.

Крок 5: Викласти тісто в форму і розподілити за допомогою лопатки або ложки.

Крок 6: Випікати в духовці 60 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дістати і трохи остудити, зробити маленький вогонь і відправити сирник в духовку ще на 30 хвилин.

Крок 7: Готовий десерт повністю остудити, прикрасити нарізаною полуницею і подавати до столу. Також можна використовувати в якості крему сметану з цукровою пудрою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку