Віденський сирник - легкий і ніжний десерт, який часто подають з ягодами, фруктами, тертим шоколадом або сиропом. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати такий сирник самостійно.
Для приготування вам знадобляться такі продукти: сир (1 кг), вершкове масло (100 г), цукор (190 г), ванільний цукор (0.5 ч. л.), яйця (5 шт.), крохмаль (25 г), лимонна цедра (1 шт.).
Крок 1: Для початку потрібно підготувати форму для випічки і застелити її пергаментом.
Крок 2: Тепер слід змішати між собою яйця, сир, розм'якшене вершкове масло, цукор і ванільний цукор. Гарненько перемолоти за допомогою блендера.
Крок 3: Додати крохмаль і ретельно перемішати.
Крок 4: Почистити лимон, цедру подрібнити за допомогою терки. Додати цедру в основну масу і ще раз ретельно все перемішати.
Крок 5: Викласти тісто в форму і розподілити за допомогою лопатки або ложки.
Крок 6: Випікати в духовці 60 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дістати і трохи остудити, зробити маленький вогонь і відправити сирник в духовку ще на 30 хвилин.
Крок 7: Готовий десерт повністю остудити, прикрасити нарізаною полуницею і подавати до столу. Також можна використовувати в якості крему сметану з цукровою пудрою.
- Готуємо торт з кабачків з помідорами і сиром: простий рецепт і поради.
- Арахісова паста не тільки дуже смачна закуска, але і надзвичайно корисна добавка для вашого раціону. Тому ми вирішили розповісти вам, як приготувати арахісову пасту своїми руками.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.