Лайм

Модель прославилася в Інстаграм струнким тілом, але ще більше людей вражає її вік

За словами моделі, у її ефектної зовнішності є і зворотна сторона

Інстаграм-модель з Флориди (США) Анна Ступак прославилася ефектними фотосетами в купальниках. Модель вражає фоловерів витонченою фігурою і роздає поради щодо роботи над своїм тілом. Але ніщо так не вражає людей, як той факт, що скоро жінці вже виповниться 40 років. До всього іншого вона ще й мати 14-річного підлітка.

Фото: instagram.com/bananna305

Сьогодні за життям Ступак у соцмережі стежать понад 80 тис. користувачів. Як зізнається модель, спілкуючись з підписниками, вона вже звикла до підвищеної уваги чоловіків як в мережі, так і в повсякденному житті. Але у її зовнішності є й зворотна сторона - щоразу їй доводиться відшивати занадто юних залицяльників, адже часом вона годиться їм у мами.

Найчастіше жінці доводиться відповідати на запитання користувачів про роботу над собою і секрети молодості. Але як зізнається Ступак, весь секрет полягає виключно у бажанні та готовності приділяти спорту хоча б годину на день.

Фото: instagram.com/bananna305

Фото: instagram.com/bananna305

У свої 20 модель вже дотримувалася суворої дієти і наполегливо працювала в спортзалах. Крім цього дівчина знаходила час для танців, аеробіки та інших активностей. Сьогодні Ступак 37 років і вона зізнається, що відчуває себе в своєму тілі чудово.

Фото: instagram.com/bananna305

Фото: instagram.com/bananna305

Фото: instagram.com/bananna305

Але головною своєю гордістю жінка називає 14-річного сина. Час від часу хлопця можна побачити на знімках у профілі матері.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці