Лайм

3 популярних продукти на сніданок, які особливо шкідливі натщесерце

Що не варто часто їсти вранці, якщо ви не хочете собі нашкодити

Ми давно звикли снідати певним чином. Але чи можна їсти вранці ті продукти, які ми весь час вживаємо? У цьому матеріалі ми розповімо вам, що не варто їсти на сніданок. І пояснимо, чим можна це замінити.

Перший в нашому списку популярних шкідливих продуктів - бекон. А точніше, яєчня з беконом. Найчастіше це блюдо смажать на олії, тому воно виходить досить жирним. А це вже саме по собі погано для сніданку, адже важка їжа важко засвоюється натще. Також зазвичай яєчню подають з хлібом. Виходить, що в перший же прийом їжі ми з'їдаємо безліч порожніх калорій, в яких практично немає ніяких корисних речовин. Це може негативно позначитися на стані волосся, шкіри, спровокувати появу зайвих сантиметрів і навіть погіршити стан здоров'я.

Фото: pixabay.com

Наступний пункт - готові сухі сніданки. Немає нічого поганого в натуральній гранолі або злакових пластівцях, але більшість сніданків, які продаються нібито для дітей, є скоріше десертом, ніж здоровою їжею. У них міститься безліч підсолоджувачів, добавок і ароматизаторів. І весь цей "букет" теж не годиться для першого прийому їжі. Також не варто їсти такі сніданки кожен день, щоб не нашкодити своєму організму.

Фото: pixabay.com

І третій пункт - випічка. Іноді так хочеться з'їсти булочку за чашкою ранкової кави! І в цьому немає нічого поганого, якщо тільки ви не дозволяєте собі такі ласощі щоранку. Якщо регулярно снідати здобним тестом, можна заробити гастрит, виразку шлунка і практично гарантовано набрати пару-трійку зайвих кілограмів.

Фото: pixabay.com

Що ж можна їсти на сніданок? Ідеальні варіанти: злаки, овочі, фрукти, натуральний хліб. Також корисні різні страви з риби, курки і яловичини. Зрозуміло, не смажені.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво