Лайм

Вбитий горем удівець зробив силіконову копію покійної дружини - її не відрізнити від живої людини

Сім'я Мадхави Гупти щаслива бачити вдома її скульптуру

Три роки тому 56-річний Шрініваса Гупта з індійського міста Коппала втратив в автокатастрофі кохану дружину. У 2020 році друзі родини прийшли до нього на новосілля, і були шоковані, побачивши жінку, яка сиділа на дивані. Виявилося, що вбитий горем чоловік створив реалістичну силіконову копію своєї покійної дружини, пише The Sun.

Фото: Caters News Agency

Мадхава Гупта загинула, коли в 2017 році в їхню машину врізалася вантажівка. У той час подружжя будувало будинок мрії, і Мадхаві не терпілося побачити, яким він стане: жінка була присутня на церемонії закладки першого каменю і навіть спланувала інтер'єр. Після трагедії будівельні роботи довелося зупинити, і поновилися вони лише два роки по тому: Шрініваса і дві дорослих доньки вирішили виконати останнє бажання матері.

"Вона з нетерпінням чекала цього дня. Це була її мрія. Як же я міг зустріти цей день без неї? Я такий щасливий, що вона з нами", - каже чоловік.

Фото: Caters News Agency

Спочатку сім'я хотіла створити воскову статую покійної, але майстри порадили використати силікон через вологу погоду в Коппалі. Щоб створити точну копію жінки, їм надали більше 60 фотографій і відеозаписів Мадхави. Робота тривала 11 місяців, і в липні копія була готова. У день новосілля Шрініваса виставив її перед гостями, а тепер зберігає в особливому куточку будинку.

"Я дуже сумував за нею. Я такий щасливий, що вона знову поруч зі мною, нехай навіть у вигляді статуї, - сказав він. - Я можу купити для неї сарі і прикраси. Я навіть можу брати її на пікніки, оскільки статуя легка і не вимагає особливого догляду. Для перуки ми використали її справжнє волосся: вона приберегла його собі для перуки на старість. Я буду кожен день прикрашати її волосся квітами. Їй подобалося носити квіти в волоссі".

Дочка Сіндхуша, яка була підлітком, коли її мами не стало, каже, що статуя допомогла їй впоратися з горем. "Ми знову можемо відзначати її дні народження. Ми можемо змінити їй сарі і зробити свіжий макіяж. Я можу її обійняти. Ми знаємо, що це статуя, але ми хочаб будемо бачити її усміхнене обличчя кожен день", - сказала вона.

  • Крихітний пес врятував життя хазяїну з інсультом, і фото їхньої зустрічі торкають до сліз. На щастя, розумна собака швидко зрозуміла, що немолодому господареві потрібна допомога.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт назвав 4 предмети, які в жодному разі не можна чистити оцтом

Які предмети та поверхні в будинку категорично не можна чистити оцтом, чому він небезпечний для них, а також чим його замінити

Шоколадні кекси з простих продуктів: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як в домашніх умовах приготувати шоколадні мафіни з какао, які можна взяти з собою в якості перекусу в дорогу або на навчання

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки