Лайм

Олена Мозгова погладшала на 15 кг і показала, до яких "форм" поверне себе після дієти

Дружина співака Володимира Ткаченка розповіла, чим для неї обернувся виснажливий карантин

Продюсер Олена Мозгова, колишня дружина співака Олександра Пономарьова та нинішня дружина співака Володимира Ткаченка, зважилася на одкровення з підписниками в соцмережі та розповіла про зайву вагу, якої додалося за час карантину.

За словами Мозгової, вона помітно погладшала, і тепер має намір скинути щонайменше 10 кг. В ідеалі буде прагнути до 15-ти.

"Цей карантин із зануренням у депресивний стан і початок року з ковідом чоловіка і мами, зробили таки свою темну справу, і тепер привіт дієта і комплекс вправ", - зазначила вона у Facebook.

До свого посту Мозгова додала чорно-біле фото 6-річної давності - так продюсер виглядала, і ці форми здаються їй ідеальними. "Як на мене, в ідеальній формі, - прокоментувала вона знімок. - Це я мотивую сама себе".

Олена Мозгова та Володимир Ткаченко Фото: Facebook / Олена Мозгова

У коментарях до посту користувачі соцмережі побажали Мозговій успіхів та сили волі.

  • У червні 2020 співачка Джамала вдруге стала мамою, і тепер одна з її ключових цілей - також скинути 10 кг, які вона набрала після пологів. В Instagram артистка розповіла про свою дієту, яку непросто підтримувати на відпочинку в Єгипті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція

Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону

Блогерка Даша Квіткова продемонструвала в мережі стильний лук із трендовим леопардовим принтом на штанах та піджаком оверсайз

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чим небезпечна для редиски хрестоцвітна блішка, як її можна позбутися за допомогою деревного попелу, тютюнового пилу, порошку пижми