Лайм

Як приготувати сирники, які не можуть не вдатися: рецепт від Аніти Луценко

Для приготування сирників вам знадобиться менше 30 хвилин

Чи можна приготувати сирники так, щоб вони вийшли несмачними? Можна, але тільки якщо у вас немає рецепту від фітнес-тренера Аніти Луценко. Зірка проекту "Зважені та щасливі" поділилася таким з підписниками в Instagram, і це хороший привід влаштувати черговий кулінарний експеримент.

Cирники Аніти Луценко Фото: Instagram / Anita Lutsenko

Як приготувати сирники і які для цього необхідні інгредієнти:

Візьміть дві пачки сиру в брикетах (5%), 1 яйце (або банан, він виконує ту ж склеюючу функцію), 2 ст. ложки звичайного борошна, 1 ложку звичайного цукру або родзинки. Незайвою для смаку також буде щіпка ванілі.

"Все змішали виделкою, зліпили кругляшки, сплюснулі та помістили в духовку, або я люблю обсмажити на кокосовій олії на невеликому вогні (чудовий аромат)", - зазначила Луценко.

Аніта Луценко Фото: Instagram / Anita Lutsenko

Фітнес-тренер також поділилася порадою: суміш можна приготувати з вечора та помістити її в холодильник. Вранці приготування сирників на сніданок забере у вас значно менше часу.

  • Читайте також на theLime, як приготувати вдома улюблений десерт герцогині Кейт Міддлтон - шоколадний пудинг з фініками. Для цього вам знадобиться трохи більше години.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу