Лайм

Листівки та сувеніри на Валентина своїми руками: 7 простих і милих ідей

Чим доповнити подарунок на 14 лютого

Напередодні Дня святого Валентина чимало людей штурмують магазини з ювелірними прикрасами або дорогими гаджетами, щоб встигнути купити своїй другій половині гідний подарунок. Однак справжню атмосферу свята можна створити і без цього, а побалувавши кохану креативним сніданком у ліжко або оригінальною валентинкою. theLime підібрав для вас цікаві ідеї листівок і саморобок на 14 лютого, за допомогою яких ви зможете висловити свої почуття.

Ви звичайно ж можете піти найпростішим шляхом - купити валентинку в магазині, проте немає нічого складного в тому, щоб зробити її своїми руками. Наприклад, змастеріть об'ємну листівку - для цього в її середину необхідно наклеїти вирізані з кольорового паперу або картону серця, які тримаються за руки. Внизу під аплікацією можна написати зізнання у коханні.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - зробити валентинку в техніці квіллінг. Для цього вам знадобиться скрутити в спіральки довгі та вузькі смужки паперу різного кольору, а потім з них сформувати серце. Така виріб точно не залишить байдужим нікого.

Фото: pinterest.com

Той, хто не любить тематичні сердечка, але все ж хоче здивувати свою другу половину на 14 лютого, може гарно упакувати подарунок у крафтовий папір і прикрасити засушеними квітами і травами. Так можна прикрасити і подарункову листівку.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант валентинки - у вигляді звіряток, які тримають солодощі чи сердечка. Щоб зробити таку саморобку-листівку, необхідно знайти в інтернеті відповідний шаблон, вирізати деталі з кольорового картону і склеїти їх. В обійми звірятка прикріпити те, що ви хочете подарувати - наприклад, коробочку з обручкою.

Фото: pinterest.com

Якщо ви вмієте шити, можна зробити оригінальну валентинку у вигляді букета сердечок. Для цього вам необхідно буде викроїти кілька сердець з тканини, набити їх ватою, щоб вони стали об'ємними і прошити по краям. Потім приробити до них ніжки, на які можна прикріпити папірці з поздоровленням або освідченням у коханні. І зібрати їх в букетик.

Фото: pinterest.com

Також милу валентинку можна зробити з цукерок. Для цього вам необхідно буде вирізати з щільного картону основу у вигляді серця, а на неї за допомогою клею або двостороннього скотча прикріпити маленькі цукерки, які любить ваша друга половинка. Додатково прикрасити композицію можна за допомогою бантиків і стрічок.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - зробити валентинку з ваших спільних фотографій. Це можна зробити як у вигляді окремої картини, так і просто розмістивши роздруковані фото на стіні у вигляді колажу. Також можна зробити гірлянду з маленьких сердечок або прикрасити кімнату повітряними кульками.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ретроградний Сатурн принесе важливі кармічні уроки: що чекати в цей час

З 29 червня розпочинається період ретроградного Сатурна. Розповідаємо, що він означає і що можна чекати в цей час

Це будуть останні випробування перед тим, як зійде світло перемоги: старець Афанасій навіщував мир Україні

Старець Афанасій отримав видіння про закінчення війни в Україні, смерть Путіна і встановлення миру

Розпочнеться біла смуга: ці чотири знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни у липні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які чекають кардинальні зміни у липні - це Овен, Телець, Діва, Терези