Лайм

Як приготувати смачний пиріг з вишнею до Дня закоханих: покроковий рецепт

Порадуйте свою половинку ароматною випічкою

Якщо у День святого Валентина ви вирішили порадувати кохану людину романтичною вечерею, то нехай кульмінацією кулінарного вечора стане смачний ароматний пиріг з вишнею. Цей десерт подарує не тільки море задоволення гурманам, але й налаштує на флірт, адже ця червона ягода теж афродизіак.

Отже, рецепт пирога з вишнею дуже простий. Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти: яйця (3 шт.), сметана (150 г), цукор (110 г), борошно (200 г), ванілін (на кінчику ножа), розпушувач тіста (1,5 ч.л.), вишні без кісточок (200 г), сіль (щіпка), вершкове масло (100 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Крок 1: У чашу міксера помістіть яйця, розм'якшене вершкове мало, цукор та ванілін. Збийте до однорідності. Додайте сметану та знову перемішайте.

Крок 2: Борошно просійте та змішайте його з сіллю та розпушувачем. Потім поступово додайте у тісто, перемішуючи міксером.

Крок 3: Форму для запікання змастіть вершковим маслом або застеліть пергаментним папером, і вилийте туди тісто. Зверху розкладіть вишні, трохи вдавлюючи у тісто.

Крок 4: Поставте пиріг у розігріту духовку та випікайте 30-40 хвилин. Температура випікання залежить від особливостей вашої духовки. Готовність пирога можна перевірити дерев'яною паличкою.

  • Раніше theLime підготував для вас кілька варіантів торта з шоколадом та ягодами, які ви можете зробити удвох, а потім з'їсти за переглядом романтичного фільму.
  • А щоб вам було простіше визначитися з кінострічкою на День святого Валентина, ми зібрали 5 свіжих фільмів про кохання, які зроблять вечір особливим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні