img

Новини

18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
До всіх новин
Котлеты по киевски рецепт - как приготовить мясное блюдо с начинкой
Ця страва точно стане вашою улюбленою

Як приготувати котлети по-київськи з рідкою начинкою: перевірений рецепт

Неділя, 21 лютого 2021, 07:54
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

На вихідних хочеться урізноманітнити своє меню незвичними стравами. Якщо ви вже пробували готувати куряче філе з грибами, зробіть ароматні котлети по-київськи. theLime підібрав для вас перевірений рецепт цієї смачної страви.

Інгредієнти: вершкове масло (140 г), куряча грудка (1 кг), петрушка або кріп (20 г), сіль (½ ч. л.), яйця (2 шт.), молоко (100 мл), пшеничне борошно (60 г), панірувальні сухарі (140 г), рослинна олія (300 мл).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Якщо у вас ціла курка, необхідно обробити її так, щоб вийшло філе грудки разом з плечовою кісткою на ніжці. Знімаємо з філе шкіру, кладемо його внутрішньою стороною вгору, надрізаємо від середини вздовж в обидві сторони і акуратно відбиваємо.

Зелень для начинки миєму під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайву вологу. Дрібно нарізаємо.

У мисці змішуємо нарізану зелень, масло і сіль, перемішуємо до однорідного стану. Поділяємо цю суміш на кілька частин (рівних кількості котлет) і прибираємо на 5 хвилин в морозилку.

Потім загортаємо начинку в відбите куряче філе, щільно притискаємо і прибираємо в морозилку ще на 5 хвилин.

У мисці збиваємо яйця з молоком, а на окремі тарілки насипаємо борошно та панірувальні сухарі. Далі необхідно обваляти котлети в борошні, а потім в яєчній суміші. Далі в паніровці, потім знову в суміші та паніровці.

Беремо велику каструлю і розігріваємо в ній рослинну олію. Підсмажуємо котлети у фритюрі приблизно 5 хвилин - до золотистої скоринки. Викладаємо їх у форму для запікання.

Розігріваємо духовку до 180-200°С і ставимо в неї котлети на 10-15 хвилин.

Перед подачею промокаємо паперовими серветками, щоб прибрати надлишки олії.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img
•••
Котлеты по киевски рецепт - как приготовить мясное блюдо с начинкой
img

Новини

18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
До всіх новин
Котлеты по киевски рецепт - как приготовить мясное блюдо с начинкой
Ця страва точно стане вашою улюбленою

Як приготувати котлети по-київськи з рідкою начинкою: перевірений рецепт

Неділя, 21 лютого 2021, 07:54
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

На вихідних хочеться урізноманітнити своє меню незвичними стравами. Якщо ви вже пробували готувати куряче філе з грибами, зробіть ароматні котлети по-київськи. theLime підібрав для вас перевірений рецепт цієї смачної страви.

Інгредієнти: вершкове масло (140 г), куряча грудка (1 кг), петрушка або кріп (20 г), сіль (½ ч. л.), яйця (2 шт.), молоко (100 мл), пшеничне борошно (60 г), панірувальні сухарі (140 г), рослинна олія (300 мл).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Якщо у вас ціла курка, необхідно обробити її так, щоб вийшло філе грудки разом з плечовою кісткою на ніжці. Знімаємо з філе шкіру, кладемо його внутрішньою стороною вгору, надрізаємо від середини вздовж в обидві сторони і акуратно відбиваємо.

Зелень для начинки миєму під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайву вологу. Дрібно нарізаємо.

У мисці змішуємо нарізану зелень, масло і сіль, перемішуємо до однорідного стану. Поділяємо цю суміш на кілька частин (рівних кількості котлет) і прибираємо на 5 хвилин в морозилку.

Потім загортаємо начинку в відбите куряче філе, щільно притискаємо і прибираємо в морозилку ще на 5 хвилин.

У мисці збиваємо яйця з молоком, а на окремі тарілки насипаємо борошно та панірувальні сухарі. Далі необхідно обваляти котлети в борошні, а потім в яєчній суміші. Далі в паніровці, потім знову в суміші та паніровці.

Беремо велику каструлю і розігріваємо в ній рослинну олію. Підсмажуємо котлети у фритюрі приблизно 5 хвилин - до золотистої скоринки. Викладаємо їх у форму для запікання.

Розігріваємо духовку до 180-200°С і ставимо в неї котлети на 10-15 хвилин.

Перед подачею промокаємо паперовими серветками, щоб прибрати надлишки олії.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img
•••