Лайм

Ніжний тон та легкі акценти: 10 ідей манікюру до свят весни

Який дизайн нігтів обрати на 8 Березня

Напередодні весни і свята 8 Марта кожна модниця замислюється про не тільки про оновлення гардероба, а й про новий манікюр. Якщо ви втомилися від темних відтінків на нігтях, саме час зробити ніжний весняний манікюр. theLime підібрав для вас кілька стильних ідей.

Чимало дівчат віддають перевагу однотонному лаку на нігтях. Для весни найкраще підійдуть нюдові відтінки, а також ніжно-рожевий і блідо-блакитний. Зверніть увагу, що навіть звичайний манікюр заграє новими фарбами, якщо додати до нього пару деталей. Наприклад, урізноманітнити його геометричними лініями.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити ніжний біло-рожевий манікюр з градієнтом - тобто переходом одного кольору в інший, кордони між якими "розмивають". Цей дизайн ще називають ефектом омбре.

Фото: pinterest.com

А можна покрити нігті бежевим відтінком, а зверху зробити малюнок за допомогою стемпінга - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант, як урізноманітнити однотонний манікюр, - зробити легкі мазки лаком з блискітками.

Фото: pinterest.com

Також на нігтях можна створити оригінальний малюнок за допомогою тонкого пензлика. Навесні актуальні різні квіткові мотиви, зображення букетів, метеликів і пташок.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант ніжного манікюру на весну: кілька нігтів покрийте білим кольором, а один або два - рожевим. На одному з білих можна зробити дизайн у вигляді наклейки із зображенням квітки.

Фото: pinterest.com

Також навесні на нігтях красиво виглядатимуть різні рослинні мотиви. Покрийте нігті однотонним світлим покриттям, а за допомогою стемпінга нанесіть зображення листочка. Також дизайн можна урізноманітнити яскравим мазком іншого кольору.

Фото: pinterest.com

Власниці довгих нігтів мигдалеподібної форми можуть обрати манікюр з безліччю малюнків. Для початку покрийте нігті ніжно-бежевим кольором і матовим топом, потім за допомогою стемпінга нанесіть обриси малюнків, які можна згодом можна буде розфарбувати.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - з небесно-блакитним відтінком. А в якості дизайну виберіть наклейку із зображенням силуету і хаотичні мазки на одному або двох нігтях.

Фото: pinterest.com

Ще одне ніжне поєднання - бежевий і блакитний. Ви можете покрити цими двома кольорами нігті, а на блакитних зробити дизайн у вигляді квітів.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Будуть цвісти до самих морозів: чим підживити петунії і сурфінії

Петунії, сурфінії і калібрахоа люблять регулярні підживлення і правильний догляд - тоді рослини будуть радувати пишним і тривалим цвітінням

Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками

Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку чекає незабутнє літо - Лев, Діва, Стрілець запам'ятають цей час на все життя

Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки

Пропонуємо приготувати котлети з кабачками, які будуть їсти навіть діти. Використовувати можна куряче філе або свинину