Лайм

Манікюр майбутнього: якими блогери бачать тренди найближчих років

Які дизайни будуть користуватися популярністю у модниць

Кожна сучасна дівчина намагається стежити за модними тенденціями. Останнім часом особливу увагу звертають також на зірок і блогерів у соцмережах - що вони полюбляють їсти на сніданок, як одягаються, в який колір фарбують нігті та який дизайн роблять. theLime вирішив розповісти вам про тренди в нейл-арті, які будуть популярні найближчим часом.

Манікюр з елементами металік

Після того, як навесні 2020 року багато дівчата кілька місяців змушені були робити манікюр самостійно, тепер їм хочеться, щоб їх нігті блищали. Саме тому блогери часто обирають манікюр з ефектом металік - будь-то втірка, фольга або відблиски, поставлені лаком металевого відтінку.

Фото: pinterest.com

Матовий різнокольоровий манікюр

Манікюр з матовим покриттям полюбляють не всі модниці. Але, судячи з усього, різнокольоровий матовий манікюр зараз проривається в тренди, що демонструють багато відомих блогерів.

Фото: pinterest.com

Манікюр з абстрактними малюнками

Нейл-арт у вигляді абстрактних мазків різного кольору також буде ще кілька років на піку популярності. За допомогою незвичного малюнка ви зможете підкреслити свій стиль та індивідуальність.

Фото: pinterest.com

Неоновий манікюр

Неонові відтінки, судячи з усього, ще кілька років будуть на піку популярності. Ви можете зробити дизайн, в якому будуть поєднуватися кілька кислотних відтінків і намальовані геометричні форми.

Фото: pinterest.com

Манікюр з написами

У минулому сезоні в моді був манікюр з написами у вигляді наклейок, але чимало блогерів вже демонструють новий тренд - написи на нігтях вручну. Так, вони можуть бути нерівними і непропорційними, але однозначно привертають увагу.

Фото: pinterest.com

Природний манікюр

Чимало панянок після карантину так звикли до своїх натуральних нігтів, що зараз не покривають їх лаком зовсім. До слова, популярні блогери теж обирають природність, особливо, якщо вони відправляються у довгу подорож, в якій не буде можливості оновити манікюр.

Фото: pinterest.com

Нова класика

Якщо раніше класичний манікюр у багатьох асоціювався з френчем, то на сьогоднішній день - це яскраво-червоний відтінок лаку. Багато блогерів віддають перевагу саме йому, і судячи з усього, ця тенденція збережеться ще кілька років.

Фото: pinterest.com

Пастельні відтінки

Пастельні відтінки на нігтях завжди будуть виглядати вишукано. Деякі блогери вже підхопили цей тренд, урізноманітнивши пастельними кольорами навіть французький манікюр.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Натуральні цукерки для дітей: як приготувати смачну і корисну пастилу з фруктів

Пастила з фруктів зберігає всі вітаміни і мікроелементи. Розповідаємо, як можна приготувати у домашніх умовах і що потрібно додати

Більше не будуть самотніми: ці три знаки Зодіаку у липні розпочнуть нові стосунки

Астрологи склали гороскоп на липень і назвали знаки Зодіаку, яких в липні чекає нове кохання і стосунки

Природа зупинить всі війни на планеті: азербайджанський екстрасенс розповів, що чекає світ у найближчі роки

Азербайджанський екстрасенс Сабухі Іманов прогнозує природні катаклізми в 2025 році, перемогу України і розвал Росії в 2026 році