Лайм

Як приготувати легкі сирники без борошна: простий рецепт на сніданок

Спробуйте поекспериментувати

Якщо ви звикли щодня снідати гранолою, рекомендуємо урізноманітнити ваш раціон сирниками. Тим більше, що не обов'язково готувати класичні сирники з борошном. theLime підібрав для вас простий рецепт легких сирників.

Інгредієнти: сир 5% (300 г), цукор (1 ст. л.), ванільний цукор (10 г), яйце (1 шт.), манна крупа (1 ст. л.), вершкове масло, рослинна олія, родзинки, сіль.

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибоку миску висипаємо сир, додаємо до нього яйце і манну крупу. Всі разом перемішуємо і залишаємо на 10-20 хвилин, щоб манка набухла.

Родзинки очищаємо від гілочок та іншого сміття, заливаємо окропом і залишаємо на 10-15 хвилин. Потім зливаємо воду, викладаємо родзинки на паперові рушники.

Додаємо в тісто цукор, ванільний цукор, родзинки, все перемішуємо.

Руками формуємо невеликі кульки і обвалюємо їх у манній крупі.

Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і рослинною олією.

Викладаємо сирники на розігріту сковороду і смажимо на середньому вогні. Як тільки утвориться рум'яна скоринка - перевертаємо і смажимо з іншого боку.

Повторюємо те ж саме з іншими сирниками.

В кінці сирники можна змастити сметаною, накрити кришкою і тушкувати так 2-3 хвилини.

Подаємо з джемом, згущеним молоком або сметаною.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні