Лайм

Печемо ароматні сіннабони до чаю - простий рецепт домашніх булочок з корицею та кремом

Перед їхнім ароматом не встояти

Карантин - чудовий час, щоб розвивати на кухні свої кулінарні здібності. Ну і чим же підбадьорити себе, якщо не смачними домашніми солодощами. Якщо ви вже спробували приготувати ніжні кекси на кефірі, тоді варто переходити до більш вишуканих десертів. Як щодо ароматних сіннабонів з корицею?

Не станемо брехати, процес приготування сіннабонів зажадає часу, але в цілому рецепт цієї смачної випічки з корицею та кремом не відрізняється чимось аж надто важким. Запасіться хорошим настроєм і давайте приготуємо ароматні булочки до чаю.

Для приготування сіннабонов нам знадобляться: борошно (550 г), яйце (2 шт), молоко (200 мл), дріжджі сухі (7 г), сіль (1 ч. ложка), цукор (75 г), вершкове масло (75 г ), ванільний цукор (1 ч. ложка).

Також приготуйте цукор (130 г) та корицю (15 г) для начинки, а ще цукрову пудру (150 г), вершковий сир (100 г) та вершкове масло (40 г) - для помадки.

Фото: Pixabay

Як приготувати сіннабони:

Підігрійте молоко та додайте до нього 1 ст. ложку цукру. Ретельно розмішайте. Додайте дріжджі та залиште настоятися на 10 хвилин. Тим часом збийте вершкове масло (75 г) з цукром (75 г), у процесі додайте до них яйця і також старанно все перемішайте.

За цей час піднімуться дріжджі. Додайте їх до маси з масла та цукру. Перемішайте. Послідовно додайте борошно, сіль, ванілін та замісіть тісто. Якщо воно буде липким, додайте буквально 50 г борошна. Вимішуйте тісто близько 10 хвилин і залиште його на годину в теплому місці, щоб воно підросло.

Поки росте тісто, займіться начинкою: змішайте 130 г цукру та 15 г кориці. Так само добре все перемішайте.

Вуля! Тісто підросло. Зробіть на столі підсипку з борошна і розпластайте тісто у вигляді прямокутника з товщиною близько 6-8 мм. Змастіть маслом, добре посипте начинкою та скрутіть у рулет.

Фото: Pixabay

Розріжте рулет на 12 однакових частин. Бережно викладіть їх на деко та дайте постояти в такому стані 30-35 хвилин в теплому місці. Далі сміливо поміщайте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Поки сіннабони печуться, приготуйте помадку. 40 г м'якого вершкового масла збийте з 100 г вершкового сиру та додайте до них 150 г цукрової пудри.

Дістаньте сіннабони і просто на гарячі булочки нанесіть помадку. За рахунок тепла вона розтане і просочить випічку. На цьому все. Ваші чудові сіннабони готові.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Будуть цвісти до самих морозів: чим підживити петунії і сурфінії

Петунії, сурфінії і калібрахоа люблять регулярні підживлення і правильний догляд - тоді рослини будуть радувати пишним і тривалим цвітінням

Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками

Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку чекає незабутнє літо - Лев, Діва, Стрілець запам'ятають цей час на все життя

Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки

Пропонуємо приготувати котлети з кабачками, які будуть їсти навіть діти. Використовувати можна куряче філе або свинину