Аромат домашньої випічки завжди асоціюється із затишком. І якщо ви вже пробували робити кекси на кефірі, спробуйте приготувати класичну шарлотку в мультиварці. theLime ділиться з вами простим рецептом приготування цього пирога.
Інгредієнти: борошно (1 склянка), рослинна олія (1 ч. л.), цукор (1 склянка), курячі яйця (3 шт.), яблука (400 г), ванільний цукор (1 пакетик), цукрова пудра (20 г), розпушувач (1 пакетик), кориця.
Приготування:
Спочатку готуємо яблука: миєму їх, якщо шкірка жорстка - чистимо її. Вичищаємо середину і нарізаємо на акуратні часточки. Можна посипати яблука цукром і корицею.
Беремо миску і розбиваємо в неї яйця, додаємо до них цукор і ванільний цукор. Збиваємо вручну вінчиком або за допомогою міксера до тих пір, поки маса не збільшиться в обсягах.
В окремій ємності просіюємо борошно з розпушувачем - це можна зробити навіть кілька разів, щоб наситити його киснем, що в подальшому позначиться на консистенції випічки.
Вводимо просіяне борошно з розпушувачем в яєчну суміш - поступово, ретельно перемішуючи, щоб не було грудочок.
Чашу мультиварки змащуємо рослинною олією. Викладаємо на дно нарізані яблука, слідом заливаємо їх тістом і закриваємо кришку мультиварки. Включаємо режим "Випічка" на 45-50 хвилин.
Виймаємо пиріг з мультиварки, викладаємо його на блюдо. Даємо йому трохи охолонути, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
- Раніше ми розповіли, як зробити домашні пиріжки з ягідною начинкою.
- Читайте також на theLime рецепт ароматних сіннабонів до чаю.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.