Лайм

Як приготувати класичну шарлотку з яблуком у мультиварці: детальний рецепт

Зробіть смачний пиріг нашвидкуруч

Аромат домашньої випічки завжди асоціюється із затишком. І якщо ви вже пробували робити кекси на кефірі, спробуйте приготувати класичну шарлотку в мультиварці. theLime ділиться з вами простим рецептом приготування цього пирога.

Інгредієнти: борошно (1 склянка), рослинна олія (1 ч. л.), цукор (1 склянка), курячі яйця (3 шт.), яблука (400 г), ванільний цукор (1 пакетик), цукрова пудра (20 г), розпушувач (1 пакетик), кориця.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Спочатку готуємо яблука: миєму їх, якщо шкірка жорстка - чистимо її. Вичищаємо середину і нарізаємо на акуратні часточки. Можна посипати яблука цукром і корицею.

Беремо миску і розбиваємо в неї яйця, додаємо до них цукор і ванільний цукор. Збиваємо вручну вінчиком або за допомогою міксера до тих пір, поки маса не збільшиться в обсягах.

В окремій ємності просіюємо борошно з розпушувачем - це можна зробити навіть кілька разів, щоб наситити його киснем, що в подальшому позначиться на консистенції випічки.

Вводимо просіяне борошно з розпушувачем в яєчну суміш - поступово, ретельно перемішуючи, щоб не було грудочок.

Чашу мультиварки змащуємо рослинною олією. Викладаємо на дно нарізані яблука, слідом заливаємо їх тістом і закриваємо кришку мультиварки. Включаємо режим "Випічка" на 45-50 хвилин.

Виймаємо пиріг з мультиварки, викладаємо його на блюдо. Даємо йому трохи охолонути, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні