Лайм

Як приготувати класичну шарлотку з яблуком у мультиварці: детальний рецепт

Зробіть смачний пиріг нашвидкуруч

Аромат домашньої випічки завжди асоціюється із затишком. І якщо ви вже пробували робити кекси на кефірі, спробуйте приготувати класичну шарлотку в мультиварці. theLime ділиться з вами простим рецептом приготування цього пирога.

Інгредієнти: борошно (1 склянка), рослинна олія (1 ч. л.), цукор (1 склянка), курячі яйця (3 шт.), яблука (400 г), ванільний цукор (1 пакетик), цукрова пудра (20 г), розпушувач (1 пакетик), кориця.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Спочатку готуємо яблука: миєму їх, якщо шкірка жорстка - чистимо її. Вичищаємо середину і нарізаємо на акуратні часточки. Можна посипати яблука цукром і корицею.

Беремо миску і розбиваємо в неї яйця, додаємо до них цукор і ванільний цукор. Збиваємо вручну вінчиком або за допомогою міксера до тих пір, поки маса не збільшиться в обсягах.

В окремій ємності просіюємо борошно з розпушувачем - це можна зробити навіть кілька разів, щоб наситити його киснем, що в подальшому позначиться на консистенції випічки.

Вводимо просіяне борошно з розпушувачем в яєчну суміш - поступово, ретельно перемішуючи, щоб не було грудочок.

Чашу мультиварки змащуємо рослинною олією. Викладаємо на дно нарізані яблука, слідом заливаємо їх тістом і закриваємо кришку мультиварки. Включаємо режим "Випічка" на 45-50 хвилин.

Виймаємо пиріг з мультиварки, викладаємо його на блюдо. Даємо йому трохи охолонути, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою