img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Пиріг рецепт - як приготувати домашню випічку з ревенем
Спробуйте приготувати його на вихідних

Печемо вдома ароматний пиріг із ревенем: класичний рецепт

Неділя, 16 травня 2021, 07:48
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Якщо ви не знаєте, що нового приготувати на сімейне чаювання, а такі пироги, як традиційний манник, вам вже порядком набридли, саме час звернути увагу на пиріг із ревенем. До того ж у цьому десерті є ідеальний баланс солодкого і кислого. theLime підібрав для вас класичний рецепт таких ласощів.

Інгредієнти для тіста: борошно (250 г), вершкове масло (100 г), яйця (1 шт.), цукор (60 г), розпушувач (1 ч. л.).

Інгредієнти для начинки: ревінь (500 г), цукор (200 г).

Інгредієнти для заливки: сметана (200 г), мигдаль (50 г), ванільний цукор (2 ч. л.), яйця (2 шт.), кориця (1 ч. л.).

Фото: pinterest.com

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Приготування:

Вершкове масло заздалегідь виставляємо, щоб воно було кімнатної температури. Розігріваємо духовку до 185-190°C. Ревінь чистимо, нарізаємо акуратними кубиками, засипаємо цукром і відставляємо на 15-30 хвилин. За цей час ревінь повинен пустити сік.

Тим часом змішуємо масло з цукром і одним яйцем. Ретельно перемішуємо масу, що утворилася, міксером. Просіваємо борошно і розпушувач в окремий посуд, потім додаємо їх в масляно-яєчну масу. Замішуємо тісто - воно повинно вийти м'яким і трохи липким. У процесі замішування можна трохи додати борошна.

Беремо форму для випічки, змащуємо її вершковим маслом і присипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо тісто у форму, розтягуючи його по всій поверхні. Потім розкладаємо на тісто начинку з ревеню і заливаємо все його соком.

Ставимо пиріг у розігріту духовку і випікаємо приблизно 35-40 хвилин. Тим часом готуємо заливку. Розбиваємо в миску 2 яйця, збиваємо їх вінчиком, потім додаємо сметану, ванільний цукор і корицю.

Мигдаль подрібнюємо ножем або в блендері, змішуємо з яєчно-сметанною масою. Все ретельно перемішуємо. Дістаємо пиріг з духовки, заливаємо його і ставимо ще на 15-20 хвилин доготовлюватись. Виймаємо і даємо йому охолонути.

Перед подачею можна притрусити пиріг із ревеню цукровою пудрою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Пиріг рецепт - як приготувати домашню випічку з ревенем
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Пиріг рецепт - як приготувати домашню випічку з ревенем
Спробуйте приготувати його на вихідних

Печемо вдома ароматний пиріг із ревенем: класичний рецепт

Неділя, 16 травня 2021, 07:48
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Якщо ви не знаєте, що нового приготувати на сімейне чаювання, а такі пироги, як традиційний манник, вам вже порядком набридли, саме час звернути увагу на пиріг із ревенем. До того ж у цьому десерті є ідеальний баланс солодкого і кислого. theLime підібрав для вас класичний рецепт таких ласощів.

Інгредієнти для тіста: борошно (250 г), вершкове масло (100 г), яйця (1 шт.), цукор (60 г), розпушувач (1 ч. л.).

Інгредієнти для начинки: ревінь (500 г), цукор (200 г).

Інгредієнти для заливки: сметана (200 г), мигдаль (50 г), ванільний цукор (2 ч. л.), яйця (2 шт.), кориця (1 ч. л.).

Фото: pinterest.com

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Приготування:

Вершкове масло заздалегідь виставляємо, щоб воно було кімнатної температури. Розігріваємо духовку до 185-190°C. Ревінь чистимо, нарізаємо акуратними кубиками, засипаємо цукром і відставляємо на 15-30 хвилин. За цей час ревінь повинен пустити сік.

Тим часом змішуємо масло з цукром і одним яйцем. Ретельно перемішуємо масу, що утворилася, міксером. Просіваємо борошно і розпушувач в окремий посуд, потім додаємо їх в масляно-яєчну масу. Замішуємо тісто - воно повинно вийти м'яким і трохи липким. У процесі замішування можна трохи додати борошна.

Беремо форму для випічки, змащуємо її вершковим маслом і присипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо тісто у форму, розтягуючи його по всій поверхні. Потім розкладаємо на тісто начинку з ревеню і заливаємо все його соком.

Ставимо пиріг у розігріту духовку і випікаємо приблизно 35-40 хвилин. Тим часом готуємо заливку. Розбиваємо в миску 2 яйця, збиваємо їх вінчиком, потім додаємо сметану, ванільний цукор і корицю.

Мигдаль подрібнюємо ножем або в блендері, змішуємо з яєчно-сметанною масою. Все ретельно перемішуємо. Дістаємо пиріг з духовки, заливаємо його і ставимо ще на 15-20 хвилин доготовлюватись. Виймаємо і даємо йому охолонути.

Перед подачею можна притрусити пиріг із ревеню цукровою пудрою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••