Лайм

Як опанувати макіяж за 10 хвилин: 5 корисних лайфхаків із TikTok

Спробуйте повторити їх на дозвіллі

Наші прабабусі ділилися своїми секретами молодості з бабусями, а наші мами дізнавалися про них із глянцевих журналів. Однак в XXI столітті все набагато простіше - чимало поради і рецептів краси можна дізнатися із соцмереж. theLime пропонує вам спробувати повторити прості лайфхаки з TikTok, як зробити макіяж.

Найшвидші стрілки

Для того, щоб намалювати стрілки, знадобиться водостійка підводка і дуже тонкий пензлик для макіяжу. Починаємо малювати направляючу з куточка ока, доповнюємо її з середини і тушуємо краї, щоб не було чітких меж. Прорисовуємо міжвійку і дуже гострий внутрішній куточок. Потім фарбуємо вії тушшю, а тінями затемняємо нависання.




Красиві брови

Беремо олівець для брів або звичайні тіні, схожі по відтінку з кольором ваших брів. Розтушовуємо їх пензлем на руці. Починаємо промальовувати лінію від середини знизу, потім зверху. Потім з'єднуємо їх і заповнюємо простір всередині. Закріплюємо все прозорим гелем і наносимо консилер навколо.




Червона помада

В арсеналі кожної дівчини повинна бути одна або кілька червоних помад. Дуже гарно буде виглядати вечірній макіяж із червоною матовою помадою. Для початку вирівнюємо тон за допомогою тональної основи. Зволожуємо губи за допомогою крему або бальзаму, потім прорисовуємо контур олівцем для губ. І зверху наносимо червону помаду холодного відтінку.




Макіяж очей у зеленому кольорі

Якщо ви не знаєте, який макіяж зробити на вечірку, спробуйте виділити очі за допомогою зелених тіней. Спочатку вирівнюємо тон обличчя тональним кремом, на верхню повіку наносимо зелені тіні насиченого відтінку. Фарбуємо вії або використовуємо накладні. На опуклі частини обличчя наносимо хайлайтер, а губи підкреслюємо нюдовою помадою.




Контурінг

Також б'юті-блогери з TikTok радять не нехтувати контурінгом. Контурінг - це техніка макіяжу, яка дозволяє скорегувати рельєф обличчя, відвернути увагу від його недоліків і підкреслити переваги. Для цього потрібно мати спеціальну палетку з пудрою, рум'янами і хайлайтером.




  • Раніше ми розповіли про 5 б'юті-фішок із TikTok, які легко повторити вдома.
  • Читайте також на theLime, як змінювалися тренди макіяжу за останнє сторіччя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї

Леопардове взуття - найбажаніше серед модниць: як носити і з чим поєднувати сміливий принт

Туфлі з леопардовим принтом вважають модними в 2024 році - які моделі вибрати на літо, щоб виглядати стильно та дорого

З Днем матері: душевні привітання для найріднішої людини своїми словами

Як красиво привітати маму з Днем матері – свято в Україні у 2024 році відзначають 12 травня