Лайм

5 б'юті-фішок із TikTok, які легко повторити вдома: макіяж, укладка та догляд за шкірою

Спробуйте повторити ці експерименти

Наші бабусі ділилися своїми секретами краси і молодості з мамами, а ті в свою чергу черпали додаткову інформацію з глянцевих журналів. Однак у XXI столітті все набагато простіше - чимало порад і рецептів краси можна дізнатися у соцмережах. theLime пропонує вам спробувати повторити прості б'юті-фішки з TikTok.

Догляд за шкірою обличчя

Щоб зберегти молодість і наситити шкіру корисними речовинами, можна в домашніх умовах зробити оригінальний засіб з TikTok. Для цього вам знадобиться 2 ст. л. квіток ромашки, невелика банка і стакан води. Запарюєте ромашку і ставите її кип'ятити на 15 хвилин. Потім необхідно процідити відвар, додати воду і розлити його по паперовим стаканчикам. Охолоджуєте у холодильнику і через кілька годин протираєте обличчя. Завдяки цьому лайфхаку можна зберегти шкіру пружною і підтягнутою.




Макіяж

У цій соціальній мережі існує величезна кількість відео з поетапною інструкцією, як зробити цікавий, тематичний або екстравагантний макіяж для того чи іншого заходу.

Для того, щоб підкреслити натуральну красу вам знадобиться основа під макіяж, тональний крем, олівець для брів і палетка тіней для контурінга. Також можна підкреслити мейк, виділивши очі за допомогою стрілок. Для цього необхідна підводка або олівець для очей і туш.




Масаж голови

До щоденних ритуалів краси можна додати простий масаж голови з TikTok. Робити це потрібно повільними поступальними рухами. Ця процедура допоможе позбавитися від набряклості та головного болю. Крім того, масаж підсилить кровообіг і буде сприяти росту волосся.




Кучеряві локони

У TikTok ви можете знайти величезну кількість відео про те, як зробити кучері в домашніх умовах за допомогою різних прасок і плойок. Як відомо, перед процедурою необхідно помити волосся, висушити його і нанести термозахист. Щоб зробити локони, затисніть пасмо праскою біля коріння, відступивши кілька сантиметрів від поверхні шкіри голови, і поверніть праску на 180 градусів у напрямку від обличчя, не відпускаючи пасмо. Акуратно протягніть праску до кінця пасма, не змінюючи його положення, плавно ведучи перпендикулярно голові.




Зачіска

Власницям довгого і густого волосся можна щодня черпати ідеї для створення цікавих зачісок у TikTok. Тут ви зможете знайти масу ідей, як урізноманітити звичайний хвіст і косички, а також як зробити більш складну зачіску для важливого заходу.




  • Раніше ми розповіли, як пряме волосся перетворити в пишні кучері без хімії.
  • Читайте також theLime, як повторити найбільш модні зачіски цієї весни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Як правильно визначити оптимальне місце для висадки баклажанів на городі, в чому переваги та ризики вирощування в тіні та на сонці

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Млинці з м'ясною начинкою, запечені в духовці під соусом бешамель - смачна та ситна страва для всієї родини