Лайм

Печемо вдома ароматні рогалики з фруктовою начинкою: простий рецепт до чаю

Приготувати їх зовсім не складно

Якщо ви хочете порадувати свою сім'ю теплою і ароматною домашньою випічкою, а часу на складні десерти, як, наприклад, торт Червоний оксамит у вас немає, спробуйте приготувати рогалики з начинкою із фруктів. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом, на приготування якого у вас піде не більше півгодини.

Інгредієнти: борошно (1 склянка), цукор (0,25 склянки), розпушувач (1 ч. л.), маргарин або вершкове масло (40-50 г), густа сметана (2 ст. л.), сіль (щіпка), ківі, яблуко або персик (2 шт.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Бажано виставити всі інгредієнти заздалегідь, щоб вони були кімнатної температури.

Духовку розігріваємо до 200-220°C.

В окремій мисці змішуємо сметану, сіль і цукор. Перемішуємо до тих пір, поки цукор не розчиниться.

Потім в окремій ємності збиваємо виделкою масло, додаємо до сметанної суміші.

Борошно з розпушувачем просіюємо через сито, додаємо до рідких інгредієнтів, замішуємо тісто руками.

Робочу поверхню присипаємо борошном.

Розподіляємо тісто на дві половини. З однієї розгортаємо коло товщиною 2-3 см, потім ножем ділимо його на 8 рівних частин - трикутників.

Готуємо фрукти для начинки: ківі чистимо від шкірки, розрізаємо на 8 рівних частин. Яблука або персики також чистимо від шкірки і кісточок, нарізаємо.

Укладаємо 1 шматочок ківі (яблука або персика) на зовнішню сторону трикутника, акуратно загортаємо. Проробляємо те ж саме з іншими шматочками тіста і начинкою.

Деко для випічки змащуємо вершковим маслом або вистилаємо пергаментним папером. Викладаємо на нього рогалики і ставимо в розігріту духовку на 10-15 хвилин.

Дістаємо рогалики і за бажанням макаємо їх у цукор або посипаємо цукровою пудрою.

Подаємо до чаю.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні