Лайм

Готуємо вдома пікантну кабачкову ікру з часником: простий рецепт закуски

Для приготування ікри вам знадобиться не більше години

Кабачкова ікра - незамінна закуска, до якої ми повертаємося влітку. Сьогодні існує безліч рецептів, згідно з якими ікра готується зі спеціями, майонезом, томатною пастою, додатковими овочами і так далі. Якщо ви вже встигли спробувати класичний варіант цієї страви, пропонуємо взяти на озброєння пікантний рецепт з часником.

Для його приготування варто зібрати наступні інгредієнти: кабачки (4 шт), моркву (2 шт), помідори (3 шт), часник (2 зубчики), рослинне масло, сіль і перець - за смаком.

Фото: Pixabay

Як приготувати кабачкову ікру:

Спершу варто помити кабачки, очистити від шкірки, насіння та порізати на маленькі кубики. Також дрібно наріжте моркву.

Викладіть кабачки та моркву у форму для тушкування, додайте склянку води та закрийте кришкою. Тушкуйте на слабкому вогні до розм'якшення кабачків.

Дрібно поріжте помідори. Коли кабачки стануть м'якими, додайте до них помідори та трохи рослинного масла. Посоліть, поперчіть і ретельно все перемішайте. На цьому етапі кришка більше не знадобиться, тушкуйте ще трохи без неї.

Через кілька хвилин ваша кабачкова ікра буде готова. Додавайте до неї дрібно нарізаний часник, дайте охолонути і можна подавати до столу.

З чим їсти кабачкову ікру:

Як закуска кабачкова ікра ідеально доповнить страви зі свинини, телятини, а також гарніри з картоплі та рису. Нерідко ікра також використовується в якості намазки на хліб.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину