Лайм

5 прикладів манікюру, який терміново потрібно замінити на літо

Якщо ви хочете виглядати стильно, забудьте про ці дизайни

Влітку кожній дівчині хочеться виглядати яскраво і модно, часто змінювати образи, а також дизайн на нігтях. І якщо ви давно не оновлювали свій манікюр і не знаєте, які кольори й арти в тренді, радимо вам не поспішати, а уважно подумати. theLime вирішив зробити для вас добірку з дизайнами, від яких точно варто відмовитися цього літа.

Темні відтінки

Чорний, коричневий, сірий, темно-синій кольори на нігтях модниці вибирають найчастіше в осінньо-зимовий період, коли ці ж кольори в більшій мірі присутні в гардеробі. Більш того, темний відтінок на нігтях пов'язаний також з порою року, коли найменше світить сонце.

Фото: pinterest.com

Для літа краще підібрати трендові блакитний, помаранчевий, кораловий, жовтий, ментоловий і м'ятний відтінки, які чудово будуть відтіняти засмаглий колір шкіри. Для консервативних модниць радимо замінити темний колір класичним нюдом.

Фото: pinterest.com

Стрази

Різні камінці, намистинки і стрази давно вже вийшли з моди. Незважаючи на це, деякі модниці досі просять своїх майстрів манікюру прикрасити нігті цим нехитрим дизайном. Однак такий дизайн, скоріше, буде свідчити про відсутність смаку.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто не любить однотонний манікюр, радимо приглянути різні варіанти з дизайном у вигляді геометричних фігур. Навіть одна або дві точки контрастного кольору будуть виглядати більш стильно, ніж великі стрази або камінчики.

Фото: pinterest.com

Класичний френч

Чимало дівчат вважають, що французький манікюр - це класика, яка доречна завжди. Безумовно, дамам на високих керівних посадах або з певним статусом не можна робити яскравий манікюр, і для них френч або нюд - єдині прийнятні варіанти.

Фото: pinterest.com

Якщо ж ви можете дозволити собі різноманітність, виберіть оригінальний френч у яскравих кольорах. Або ж покрийте основну частину нігтів, наприклад, кораловим відтінком, а на двох нігтях зробіть френч цим же кольором. Буде виглядати дуже стильно і по-літньому.

Фото: pinterest.com

Фруктовий принт

Багато модниць полюбляють робити влітку манікюр із фруктовою тематикою, прикрашаючи нігті наклейками або стемпінгом із зображеннями кавунів, полуниці, апельсинів і т. п. Особливо безглуздо такі малюнки виглядають на коротких нігтях, тим самим ще більше зменшуючи їх.

Фото: pinterest.com

Тому якщо ви не знаєте, чим замінити такий дизайн, радимо нанести на нігті наклейки з силуетом обличчя або ж зробити стемпінг із графічним принтом.

Фото: pinterest.com

Місячний манікюр

Місячний манікюр, як і френч, кілька років тому користувався величезною популярністю у дівчат, чимало з них навіть любили поєднувати ці два дизайни в одному манікюрі. Однак на сьогоднішній день цей дизайн вже застарів і вийшов з моди.

Фото: pinterest.com

Ви можете замінити його дизайном з елегантними мазками різного кольору або ж манікюром під назвою "перепелине яйце".

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня