Ніжні кабачки, запечені під хрусткою сирною скоринкою - відмінна закуска до вечері, а часом і хороший гарнір. Якщо фаршировані овочі здаються вам важкими в жарку погоду спробуйте простий рецепт, для якого будуть потрібні лише цукіні і сир. Особливого аромату додадуть трави і спеції.
Для приготування кабачків в духовці зберіть наступні інгредієнти: молоді кабачки цукіні (2 шт), прованські трави (0,5 ч. Ложки), сіль (за смаком), тертий сир (до смаку), оливкова олія (1 ст. Ложка), свіжу зелень (за смаком).
Як приготувати кабачки під сиром в духовці:
Натріть твердий сир на тертку. Змішайте сир з травами, сіллю і часником. Кабачки наріжте уздовж четвертинками і Обваляйте в суміші сиру і приправ.
Застеліть деко пергаментом для випікання або фольгою, викладіть на нього кабачки. Розігрійте духовку до 180 градусів, збризніть кабачки оливковою олією і помістіть в духовку на 15 хвилин. На останніх 2-3 хвилинах включите режим гриль, щоб овочі подрумянились.
Готові кабачки можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню, а також при бажанні можна додати тертого сиру. Подавайте кабачки теплими.
Запечені в духовці кабачки ідеально підійдуть до страв з картоплі.
- Читайте також на theLime, як приготувати на вечерю ароматні гриби в клярі - простий рецепт урізноманітнює ваш стіл і ідеально доповнить основні страви.
Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.