Лайм

Готуємо ароматні млинці на молоці з полуницею: простий рецепт на сніданок

Побалуйте себе та близьких оригінальним сніданком

Літо - час експериментів з ягодами. Зокрема з полуницею, сезон якої якраз у розпалі. Чим не привід побалувати себе на сніданок ароматними млинцями з полуничною начинкою?

Полуниця - не типова начинка для млинців на молоці. Тим не менш, це дуже смачний і по-літньому особливий наповнювач, який анітрохи не ускладнює загальний рецепт приготування. Зберемо спершу всі необхідні інгредієнти.

Для приготування млинців на молоці знадобляться: борошно (250-300 г), молоко (900 мл), яйця (4 шт), цукор (1 ст. ложка), олія (3 ст. ложки), полуниця (300 г).

Фото: Pixabay

Як приготувати млинці на молоці в домашніх умовах:

З'єднайте в посудині курячі яйця та цукор. Збийте за допомогою вінчика. Підігрійте молоко та додайте до загальної маси. Всипте трохи борошна і ретельно розмішайте. Так поступово додайте все борошно. В результаті тісто має вийти рідким.

Додайте дві ложки олії й добре розмішайте. На цьому етапі тісто готове. Змастіть невеликою кількістю олії сковороду, добре нагрійте та налийте в неї половину ополоника тіста. Коли на його поверхні виступлять дрібні бульбашки, сміливо перевертайте млинець на іншу сторону.

Ретельно промийте полуницю, приберіть корінці та просушіть ягоди на паперовому рушнику. Покладіть на кожен млинець 3-4 ягоди, розрізані вздовж, а після цього загорніть до середини верхній та нижній краї. Повторіть ці дії з усіма млинцями і насолоджуйтеся легким сніданком!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яблучний тарт татен із секретним інгредієнтом - потіште себе смаком Франції

Французький тарт татен з карамелізованими яблуками - дуже проста і смачна випічка

Що не так з циферблатом годинника - знайдіть хитру помилку

Головоломки допомагають тренувати мозок - розгадайте загадку і знайдіть помилку на циферблаті годинника

Як заморозити моркву на зиму - корисні лайфхаки

Експерти розповіли, як правильно заморозити моркву на зиму - це значно економить час під час готування