Лайм

Балуємо себе в спеку полуничною панна коттою з ягідним желе: рецепт від Марічки Падалко

Встигніть приготувати, поки не закінчився сезон полуниці

У спеку хочеться легких та простих страв, з якими не потрібно довго возитися на кухні. Якщо серед перших страв незамінною є окрошка на сметані, то серед десертів - освіжаючі ласощі з сезонними ягодами. Телеведуча Марічка Падалко поділилася рецептом полуничної панна котти, який гарантовано вийде у кожного.

Інгредієнти: желе зі смаком полуниці (1 пакетик), панна котта зі смаком полуниці (3 пакети), свіжа полуниця.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Спосіб приготування: Желе з пакетика приготувати по інструкції і дати йому охолонути. На дно креманок розкласти ягоди і залити суміш. Поставити в холодильник для застигання.

Далі приготувати панна котту, за інструкцією, яка вказана на упаковці. Остудити до кімнатної температури і вилити на застиглий шар желе. Знову поставити в холодильник. Коли верхній шар десерту майже застигне, прикрасити полуницею, смородиною та листочками м'яти.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Марічка Падалко (@marichkapadalko)


  • Раніше Марічка Падалко поділилася рецептом панкейків - традиційних американських млинців, які стали улюбленим рецептом для сніданку в усьому світі. Телеведуча готує їх дітям, і вони користуються у них великою популярністю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба