У спеку хочеться легких та простих страв, з якими не потрібно довго возитися на кухні. Якщо серед перших страв незамінною є окрошка на сметані, то серед десертів - освіжаючі ласощі з сезонними ягодами. Телеведуча Марічка Падалко поділилася рецептом полуничної панна котти, який гарантовано вийде у кожного.
Інгредієнти: желе зі смаком полуниці (1 пакетик), панна котта зі смаком полуниці (3 пакети), свіжа полуниця.
Спосіб приготування: Желе з пакетика приготувати по інструкції і дати йому охолонути. На дно креманок розкласти ягоди і залити суміш. Поставити в холодильник для застигання.
Далі приготувати панна котту, за інструкцією, яка вказана на упаковці. Остудити до кімнатної температури і вилити на застиглий шар желе. Знову поставити в холодильник. Коли верхній шар десерту майже застигне, прикрасити полуницею, смородиною та листочками м'яти.
Подивитися цю публікацію в Instagram
- Раніше Марічка Падалко поділилася рецептом панкейків - традиційних американських млинців, які стали улюбленим рецептом для сніданку в усьому світі. Телеведуча готує їх дітям, і вони користуються у них великою популярністю.
Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.