Лайм

Готуємо на сніданок оладки з кабачків: покроковий рецепт на 15 хвилин

Подавайте млинці із зеленню та сметаною

Літо - найприємніший період для тих, хто любить кабачки. Адже вони впали в ціні вдвічі. Ловіть момент, і якщо ви вже встигли спробувати фаршировані цукіні, запечені під сиром, пропонуємо простий рецепт і поради, як приготувати млинці з кабачка.

Оладки з кабачка ідеально підійдуть до страв з картоплі, рису, до круп, а також стануть хорошим доповненням до різних салатів. Що знадобиться для їх приготування: кабачок (1 шт), борошно (3 ст. ложки), яйця (2 шт), рослинне масло (70 г), сіль та перець (за смаком).

Фото: Pixabay

Як приготувати млинці з кабачка в домашніх умовах:

Розбийте яйця в глибоку миску. Поперчіть, посоліть за смаком і злегка збийте вінчиком. Після цього промийте кабачок, протріть насухо та натріть на великій тертці.

Додайте тертий кабачок до яєчної маси, ретельно перемішайте. Додайте борошно та знову перемішайте. Нагрійте сковороду, влийте рослинного масла.

Викладайте оладки з кабачка на гарячу сковороду і обсмажуйте з двох сторін на середньому вогні. Ознакою готовності буде рум'яна та злегка хрустка скоринка.

При бажанні готові оладки можна прикрасити зеленню, невеликою порцією сметани, крапельками соусу. Подавайте ще теплими.

  • Читайте також на theLime, як приготувати ситний кабачковий торт з помідорами та зеленню. Впевнені, родина оцінить ваші старання та неповторний смак цієї страви.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні