Лайм

Готуємо на вечерю легкий кабачковий торт з помідорами та зеленню: детальний рецепт

Впевнені, сім'я по-достоїнству оцінить ваші старання та неповторний смак цього блюда

У сезон овочів кожна господиня задається питанням, якою б корисною стравою порадувати своїх домочадців. Якщо ви вже запікали кабачки під сиром в духовці то тепер спробуйте інший варіант легкої вечері - кабачковий торт з помідорами та зеленню.

Інгредієнти: кабачки (1-1,5 кг), яйця (5 шт), борошно (7-10 ст.л.), сіль та перець (за смаком), рослинна олія (для смаження), майонез (7-10 ст .л.), часник (2-3 зубчики), помідори, зелень кропу.

Фото: pinterest.com

Приготування: Кабачки вимити та натерти на крупній тертці, віджати руками від непотрібної ваги. Додати яйця, сіль, перець, борошно і перемішати до отримання рідкого тіста, як на оладки.

У сковороду налити олію та розподілити масу по всій сковороді, щоб вийшов млинець. Смажити кабачкові коржі на помірному середньому вогні до характерного золотистого кольору. Готові млинці з кабачків складати на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Приготувати соус. Для цього необхідно змішати майонез, пропущений через прес часник та дрібно посічену зелень кропу (можна використовувати іншу). За бажанням, до соусу можна додати тертий сир.

Зібрати торт. Викласти один кабачковий млинець на тарілку відповідного діаметру, змастити майонезним соусом та викласти зверху помідори, попередньо нарізані кільцями або півкільцями. Так повторити з іншими коржами. Зверху прикрасити зеленню та дольками томатів. Смачного!

  • Раніше ми розповіли, як приготувати смачне овочеве рагу. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом та важливими порадами.
  • Читайте також, як зробити вдома ароматну запіканку з кабачків, і це блюдо неодмінно стане вашим коронним.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні