У сезон овочів кожна господиня задається питанням, якою б корисною стравою порадувати своїх домочадців. Якщо ви вже запікали кабачки під сиром в духовці то тепер спробуйте інший варіант легкої вечері - кабачковий торт з помідорами та зеленню.
Інгредієнти: кабачки (1-1,5 кг), яйця (5 шт), борошно (7-10 ст.л.), сіль та перець (за смаком), рослинна олія (для смаження), майонез (7-10 ст .л.), часник (2-3 зубчики), помідори, зелень кропу.
Приготування: Кабачки вимити та натерти на крупній тертці, віджати руками від непотрібної ваги. Додати яйця, сіль, перець, борошно і перемішати до отримання рідкого тіста, як на оладки.
У сковороду налити олію та розподілити масу по всій сковороді, щоб вийшов млинець. Смажити кабачкові коржі на помірному середньому вогні до характерного золотистого кольору. Готові млинці з кабачків складати на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Приготувати соус. Для цього необхідно змішати майонез, пропущений через прес часник та дрібно посічену зелень кропу (можна використовувати іншу). За бажанням, до соусу можна додати тертий сир.
Зібрати торт. Викласти один кабачковий млинець на тарілку відповідного діаметру, змастити майонезним соусом та викласти зверху помідори, попередньо нарізані кільцями або півкільцями. Так повторити з іншими коржами. Зверху прикрасити зеленню та дольками томатів. Смачного!
- Раніше ми розповіли, як приготувати смачне овочеве рагу. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом та важливими порадами.
- Читайте також, як зробити вдома ароматну запіканку з кабачків, і це блюдо неодмінно стане вашим коронним.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.