Лайм

Як скомбінувати рожевий з білим: 11 ніжних ідей манікюру на серпень

Спробуйте зробити нестандартний манікюр

Літо - найяскравіша пора року, коли хочеться виглядати чарівно. І важливий не тільки весь образ у цілому, але і такі деталі, як грамотно підібраний аксесуар або відтінок лаку на нігтях. Якщо ви вже пробували робити манікюр у молочних відтінках, радимо урізноманітнити дизайн поєднанням рожевого і білого. theLime ділиться з вами цікавими ідеями, які можна втілити в життя.

Якщо ви не любите різноманітність дизайнів на нігтях, радимо покрити нігті білим лаком і зробити на кожному по одній або декілька точок контрастним кольором, наприклад, рожевим та салатовим. Такий манікюр буде виглядати стильно і лаконічно.

Фото: pinterest.com

Ще одне рішення в біло-рожевій гаммі - геометрія на нігтях. Якщо ви - володарка довгих нігтів мигдалеподібної форми, саме час урізноманітнити манікюр різними геометричними фігурами. Завершальний шар можна зробити матовим топом або ж залишити глянцевий блиск.

Фото: pinterest.com

Також можна покрити частину нігтів білим відтінком, а іншу - рожевим. Доповнити такий манікюр можна дизайном під назвою "перепелине яйце" в дрібну чорну цяточку.

Фото: pinterest.com

А тим панянкам, які віддають перевагу яскравим відтінкам на нігтях, радимо урізноманітнити рожевий манікюр різнокольоровими мазками на білому тлі.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - зробіть ніжно-рожеве покриття з дизайном під назвою "втирка". А на один із нігтів нанесіть малюнок у вигляді квіткового узору.

Фото: pinterest.com

А для креативних панянок підійде манікюр із написами. Одну руку покрийте яскраво-рожевим відтінком, а на другу нанесіть напівпрозоре покриття і білі літери.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант дизайну - покрийте частину нігтя рожевим, а другу - ніжно-білим і доповніть стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

Для офісних буднів підійде лаконічний манікюр у біло-рожевих відтінках із градієнтом. Для цього необхідно покрити кожним кольором половину нігтя, потім нанести на спонж лаки двох використаних відтінків і прикласти кілька разів спонж до межі між кольорами, розмиваючи її.

Фото: pinterest.com

Також з білим і рожевим кольорами можна зробити ніжний місячний манікюр. З таким дизайном на нігтях ви будете виглядати вишукано і жіночно.

Фото: pinterest.com

А якщо ви любите насичений малиновий колір, покрийте таким нігті, а один або два - білим. На світлому тоні можна зробити незвичний розмитий візерунок, який підкреслить вашу творчу натуру й індивідуальність.

Фото: pinterest.com

Для тих панянок, хто любить поєднувати світлі та темні відтінки, пропонуємо зробити нестандартний манікюр у рожевому, білому і чорному кольорах з імітацією недбалих мазків. З таким дизайном ви точно будете виділятися з натовпу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу