Лайм

Як приготувати смачні рулети з кабачка з вершковим сиром: простий рецепт

Спробуйте цю просту й поживну закуску до будь-якого гарніру

Легкі рулетики з кабачків з вершковим сиром, часником і зеленню - чудовий рецепт, якщо ви шукаєте, чим замінити більш важкі м'ясні страви. Цей варіант закуски готується доволі просто, і може бути як повноцінною стравою, так і смачною добавкою до гарніру.

Щоб приготувати рулети з кабачка нам знадобляться такі інгредієнти: кабачки (2 шт), сир вершковий (120 г), зелень (кілька гілочок), часник (1 зубок), сіль та перець (за смаком), олія.

Фото: Pixabay

Як приготувати рулети з кабачка:

Помийте кабачки і просушіть паперовим рушником. Наріжте їх тонко уздовж всієї довжини широкими смугами і розігрівайте сковороду. На теплу сковороду додайте масла і через кілька секунд викладайте слайси з кабачків для обсмажування.

Обсмажте кабачки з двох сторін до появи золотистої скоринки. Викладіть їх на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.

Поки кабачки остигають, викладіть в посудину вершковий сир, поріжте туди ж дрібно зелень, подрібніть та додайте часник (краще через прес). Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть по одній-дві чайні ложки отриманої маси на кожен кабачок і загорніть в рулет.

Готові кабачки можна подавати як закуску до гарніру або як повноцінну страву. З наведених у рецепті інгредієнтів вийде близько 10-12 рулетів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу