Лайм

Мінімалістичний манікюр аристократки: 10 ідей на літо без надмірностей

Якщо ви втомилися від яскравих відтінків, спробуйте такі дизайни

Влітку, як правило, хочеться насичених фарб як в одязі, так і в макіяжі та манікюрі. Але якщо ви втомилися від яскравих поєднань на нігтях, спробуйте зробити мінімалістичний манікюр у нюдових відтінках. theLime зробив для вас добірку з креативними дизайнами.

Якщо ви постійно робите манікюр з різним декором, в цей раз поекспериментуйте з однотонним покриттям, наприклад, білого або молочного відтінку.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - класичний французький манікюр. Такий дизайн завжди виграшно виглядатиме на нігтях і підкреслить ваш бездоганний смак і статус.

Фото: pinterest.com

А для тих панянок, хто втомився від класики, пропонуємо урізноманітнити френч скошеним дизайном і чорним кольором. Такий варіант на нігтях буде виглядати досить лаконічно, але в той же час привертати увагу оточуючих.

Фото: pinterest.com

Також можна поекспериментувати, покривши ніготь лаком не в повному обсязі, а трохи відступивши від краю. Такий дизайн можна доповнити будь-якою геометрією.

Фото: pinterest.com

Трендовий дизайн із хвилястими лініями можна зробити не тільки в яскравих відтінках, але і в чорно-білих. Особливо гарно такий манікюр буде виглядати на нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: pinterest.com

Урізноманітнити напівпрозоре покриття можна білими точками різного розміру. Ви можете прикрасити кожен ніготь одним і тим же візерунком, або ж різними.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант - геометрія на нігтях. Для початку покрийте все нігті однотонним базовим покриттям, а потім зробіть декілька ліній білим або чорним відтінком.

Фото: pinterest.com

Якщо ви любите квіткові принти не тільки в одязі, а й на нігтях, урізноманітніть класичний манікюр наклейкою або стемпінгом із зображенням листків і квітів.

Фото: pinterest.com

Для більш сміливих модниць радимо зробити матовий манікюр. Урізноманітнити його можна дизайном з ефектом мармуру.

Фото: pinterest.com

А якщо ви збираєтеся відвідати святковий захід, урізноманітніть однотонний манікюр дизайном із павутинкою і сріблястими відблисками. Такий манікюр точно буде привертати увагу оточуючих.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги