Лайм

11 креативних ідей по-справжньому літнього манікюру: чим побалувати себе в серпні

Саме час урізноманітнити манікюр яскравим дизайном

Останній місяць літа - найкращий час, щоб нарешті відправитися в довгоочікувану подорож до моря. І якщо ви вже робили мінімалістичний манікюр аристократки, на цей раз урізноманітніть однотонне покриття малюнками з морською тематикою. theLime підібрав для вас кілька сміливих ідей.

Навіть класичний френч заграє новими фарбами, якщо один ніготь на кожній руці доповнити малюнком у морській тематиці. Наприклад, зображенням яхти або морського прибою.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - зробіть французький манікюр, покривши кінчик кожного нігтя не білим кольором, а яскравим, наприклад, блакитним або бірюзовим. А на одному або декількох зробіть яскраві акценти у вигляді наклейок із морськими зірками.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити стильний манікюр у біло-синіх відтінках. Урізноманітніть такий дизайн смужками з імітацією тільника, а також зображенням якоря.

Фото: pinterest.com

А тим панянкам, які вирішили відправитися у відпустку на екзотичні острови, радимо урізноманітнити манікюр дизайном із зображенням кокосів і пальм, а також яскравими написами.

Фото: pinterest.com

Ще один оригінальний варіант - манікюр із зображенням хвиль і чайок. З таким дизайном ви точно будете виділятися з натовпу на морському узбережжі.

Фото: pinterest.com

Якщо ви - творча натура, зробіть оригінальний дизайн із муаровим візерунком - він буде імітувати морські хвилі та піну. Доповнити такий манікюр можна відблисками із золотистою фольгою.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто любить мінімалізм, підійде манікюр у спокійних біло-блакитних відтінках. Урізноманітнити його можна кількома мазками контрастного кольору або блискітками.

Фото: pinterest.com

Листяні візерунки на білому тлі також будуть гарно виглядати на нігтях цього літа. Такий манікюр підійде як для трудових буднів, так і для поїздки на море.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - яскравий манікюр із градієнтом - тобто переходом від одного відтінку до іншого або від більш темного до світлого. Урізноманітніть такий дизайн наклейками або малюнками контрастного кольору із зображеннім пальм та фламінго.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант градієнтного манікюру - у бежево-блакитних тонах. Такий малюнок на нігтях можна доповнити стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

Ну а тим модницям, які не люблять занадто яскраві відтінки на нігтях, радимо зробити манікюр з градієнтом в синьо-сірому відтінку.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як сплести вінок на Івана Купала, щоб залучити кохання і удачу: обирайте правильні квіти

24 червня відзначають свято Івана Купала - розповідаємо, як сплести купальський вінок і які квіти в ньому мають бути

Кохання розіб’є серце: ці три знаки Зодіаку чекає болісне розчарування

Астрологи склали любовний гороскоп на кінець червня для Лева, Терезів і Водоліїв - зірки віщують їм розчарування і розрив стосунків

Що приготувати з порічок, але не варення: рецепти смачних соусів до м’яса

Порічки - чудова літня ягода, з якої можна приготувати не тільки варення і желе, а смачні соуси до м'яса. пропонуємо перевірені рецепти