Свіжа ідея в якості легкого дієтичного перекусу ніколи не буде зайвою. Літо - сезон овочів, і слідом за рецептом ніжних рулетів з кабачка згадуємо не менше смачний варіант рулетів із баклажана з томатами, морквою та часником.
Для приготування гарячої закуски знадобляться такі інгредієнти: баклажани (1-2 шт), помідор (1 шт), морква (1 шт), цибулю (1 шт), сіль, перець і часник (за смаком), рослинне масло.
Як приготувати смачні рулети з баклажана
Ретельно промийте всі овочі, просушіть. Тонко наріжте баклажани уздовж та посоліть. Відкладіть в сторону на 10 хвилин, а тим часом дрібно наріжте цибулю та обсмажте її на сковороді до прозорості.
Додайте в сковороду терту моркву та дрібно порізаний помідор. Посоліть, поперчіть за смаком, додайте часник. Обсмажте овочі, додайте трохи води та закрийте кришкою. Тушкуйте на маленькому вогні близько 10 хвилин.
Промийте сковороду та обсмажте в ній з рослинним маслом скибочки баклажана. По готовності викладіть їх на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
Вкладіть в середину кожного баклажана чайну ложку начинки та загорніть скибочки в рулети. Скріпіть зубочисткою.
Рулети з баклажанів можуть бути як закускою до гарнірів, так і повноцінним стравою.
- Читайте також на theLime, як приготувати смачні човники з кабачків з фаршем. Ця страва сподобається і дорослим, і дітям.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.